Off-White x Nike – Az újraegyesülés

A Nike kollaborációi közül az egyik legsikeresebb az Off-White lesz saját és sok más ember véleménye szerint is. A két cég közös munkája az egész sneakerpiacot döntötte meg a dekonstruált cipőkkel és a Virgil védjegyévé vált idézőjelekkel. Ez a két cég még év elején „különvált”, de most úgy néz ki, mégis visszatérnek pár lépővel. Ha érdekel, hogy mik is érkeznek, kattints a továbbra!

A két brand újra egyesül

Ahogyan a beharangozóban is olvashattátok, igen, a 2 cég sokak örömére és sokak bánatára újra összeáll. 2018-ban már jöttek a hírek, hogy 2 darab Air Max 90-est kapunk még, és ezzel lezárul a Virgil korszak a Nike-nál. Picit szomorú látni, hogy decemberben arról kellett írnom, hogy szétválnak, és most mégis újra összeállnak. Ha esetleg az a cikk kimaradt volna, ide kattintva olvashatjátok el. Rengeteg leakelt képet kaptunk a neten, de a legvalóságosabb az az MCA kiállításról érkezett, ahol Virgil Abloh az összes sample darabot bemutatta. Ezek között van néhány érdekesebb is, amikhez kaptunk megjelenési dátumot is.

Virgil Abloh minta darabjai az MCA kiállításon

Virgil Abloh minta darabjai az MCA kiállításon

Mindenki kedvence új színben

Az egyik ilyen cipő nem más volt, mint mindenki kedvenc sziluettje, a Jordan 1-es. Ebből már kaptunk pirosat, kéket, fehéret és most a sárga színt állították ki. A megszokott 1-es lett Abloh kezei közül, viszont release infót még nem érkezett róla.

Nike x Off-White Air Jordan 1 "Yellow" - Különleges de release nélküli cipő

Nike x Off-White Air Jordan 1 „Yellow” – Különleges de release nélküli cipő

A legszínesebb Off-Whiteok

Virgiltől megszoktuk már, hogy a cipői nem a sok színről lenne híres, hanem inkább a sok dekonstruált elem és a kis tag ami miatt az emberek felfigyelnek egy általa készített cipőre. Most hatalmasat fordult a cég és 3 cipőt is bejelentettek, amelyek több színben is pompáznak. Ez a cipő a Zoom Terra Kiger 5. A cipő talpa különleges lett, ugyanis szöges talpat kapott a lépő, amely extrém külsőt kölcsönöz és a futó pályán is nagy előny. A cipők elérhetőek lesznek június 27-én.

Nike X Off-White Zoom Terra Kiger 5 - Az extrém futócipő

Nike X Off-White Zoom Terra Kiger 5 – Az extrém futócipő

Sokak kedvence

Az Air Force 1-es a Nike egyik legikonikusabb cipője, és 1982-es megjelenése óta rengeteg színt és újítást látott, köztük 4 darab OW kollabot, amit most bővítenek egy kék színállással is. Ez a cipő sem tér el az előzőktől és ez a cipő is megkapta az eredeti és legjobban kinéző piros OW taget. A cipő június 14-én elérhető lesz.

Nike X Off-White Air Force 1 "MCA"

Nike X Off-White Air Force 1 „MCA”

Elérésük

Ha valamelyik cipő felkeltette az érdeklődésedet elérhetőek lesznek a SNKRS appon. Ha újabb információ derül ki valamelyik lépőről mindenképpen érdemes nézni az aktuális release infókat az oldalon. Ezeket ide kattintva találjátok meg.

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×