Megint új anyag – Tyler, The Creator x Converse

Tyler, The Creator nem lassít ebben az évben sem. Nem rég fejezte be legújabb albumát az IGOR-t viszont ezek mellet maradt ideje, hogy meglepje a közönségét egy újabb Converse kollekcióval. Ha kíváncsi vagy Tyler új lépőire, akkor katt a továbbra!

Tyler x Converse

The Creator és a Converse már elég hosszú és annál is gyümölcsözőbb kapcsolatot tudhat maga mögött. A Converse évek óta próbálkozik olyan kollab partnereket találni, akikre több évig, de legalább több kollekció erejéig össze tudnak dolgozni. Mára pedig kijelenthetjük, hogy az elmúlt évek összességét tekintve Tyler a legsikeresebb partnere a csillagos márkának. Sajnos, mint minden kapcsolat a mézes hetek után itt is jött a (kisebb) lejtő. Az első darabok olyan szinten limitáltak voltak, hogy ennek és az újdonság erejének köszönhetően brutális hype volt a lépők körül. Ezután eszmélt a Converse és elkezdtek nagyobb mennyiségű modelleket meg teremteni a „Teremtővel”. Ezek körül a hype folyamatosan csökkent. Ezek után pedig a legnagyobb kérdés, hogy megtudja-e állítani ezt a folyamatot az úgy kollekció hármasa.

Az első Tyler kollekció

Az első Tyler kollekció

Bársony

Akik folyamatosan követik a Golf Le Fleur lépők evolúcióját azok észre vehették, hogy Tyler nem sokat változtat, a jól kitalált dizájnon inkább próbál mindig az anyaghasználaton egyet csavarni. Legutóbb bőrrel azelőtt pedig lennel próbálta frissíteni az éppen megjelenő kollekciót. TTC pedig az új kollekcióra sem fogta vissza magát. Ezúttal az új kollekció alapját a bársony anyag adja.

Tyler The Creator x Converse Velvet

Tyler The Creator x Converse Velvet

Chuck 70

Tyler kedvenc Converes sziluettje a One Star, viszont a lenből készült modellek megjelenésekor meglepetésre felbukkant az első Golf Le Fleur Chuck 70-es. Ebben a kollekcióban újra helyet kapott a magas szárú modell, amely egy lila bársony felső részt kapott. A cipő oldalán nem az ikonikus csillag, hanem a Golf Le Fleur brand virág mintája tetszeleg. A lépőn minden minta és szöveg hímezve van. A talp pedig ugyan úgy, mint eddig mindegyik kollekció megkapta a virágmintás festést.

Tyler The Creator x Converse Chuck 70

Tyler The Creator x Converse Chuck 70

One Star

Tyler The Creator x Converse One Star

Tyler The Creator x Converse One Star

Ez a modell két szín állásban jön majd ki. Egy világos barna és egy vörös színben. Az anyag használaton kívül semmi újjal nem szolgál nekünk Tyler a rövid szárú modellen. A képeken kitűnhet, hogy megint 2 fűzővel fogjuk kapni a lépőket.

Egy fehér fűző is a pack része

Egy fehér fűző is a pack része

Összegzés

Újra egy prémium Converse megjelenés. Szerintem ez a bársony trió lehet, hogy őszi vagy tavaszi megjelenésként picit nagyobb figyelmet kaphatott volna viszont így senkinek sem kell aggódnia, hogy a május 17.-ei megjelenés után pár nappal vagy akár héttel még ne tudná bezsákolni ezt az általában barátságos árcédulával rendelkező lépőt.

Gera Z

Több évig magas szinten kosárlabdáztam, ekkor szeretem bele a sneaker világba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×