Freak 1, avagy Giannis első saját lépője

2017. novemberében a Milwaukee Bucks sztárja és a Nike aláírtak egy hosszú távú szponzori szerződést, amely egy saját névvel fémjelzett lépőt is magában foglal. Ahogy telt az idő és körvonalazódtak a dolgok, na meg Giannis Atetokounmpo egyre inkább hírnevet szerzett, úgy vált egyre biztosabbá a Freak 1 bejelentése. Hatalmas titkolózás van a lépő körül, alig pár infó és kép szivárgott ki, de ha szeretnéd megtudni, milyen lesz a Greek Freak első saját névvel fémjelzett lépője, akkor kattints a továbbra!

Pletykák és tények

Előzetes pletykák szerint Giannis első lépője az NBA playoff-ban fog debütálni és eddig is már erőteljes jelek utaltak arra, hogy jönni fog a lépő. Többek közt az, hogy a kosaras világsztár Youtube csatornáján az egyik videóban azt mondta, be is mutatja, azonban kiderült, hogy csak egy prankről volt szó. Kicsit clickbait szaga volt a dolgonak, de nézzük el neki. Az első hivatalos infókat DJ Folk Twitter oldalának köszönhetjük. A Nike Freak 1-ra keresztelt lépő fekete-fehér színben június/július körül fog megjelenni. Majd ezt követi egy piros-fehér színállás augusztusban.

Giannis Nike Freak 1

Giannis Nike Freak 1

Első benyomás

Ahogy a Bucks tör előre a rájátszásban, úgy izgulunk egyre jobban az új modell megjelenése miatt. Azonban most a Sole Brothers instagram oldalának köszönhetően tisztább képet kapunk arról, hogyan is fog kinézni a lépő. Egy MID kialakítású sárga felsőrésszel borított sút láthatunk, egy órási megfordított Nike pipával. A logót sárgából kékbe átmenetes színsáv veszi körül a középtalp részen. Ezek mellett egy vöröses „paca” látható a saroknál a talp részen és egy ugyanilyen színfolt, ami kivülről felfut egészen a középtalpig és azon túl. Arról, hogy belül mit találunk a lépőben sajnos még semmi infót nem kaptunk, de kíváncsian várjuk. 🙂 Mindenesetre hatalmasat fog ütni a lépő a maga extravagáns kinézetével és szerintem a színválasztásban sem fogunk csalódni.

Giannis Nike Freak 1

Giannis Nike Freak 1

Nike Freak 1

Szín: Fekete/fehér
Ár: Egyelőre nem ismert
Megjelenés: Június/Július

Szín: Fekete/Piros
Ár: Egyelőre nem ismert
Megjelenés: Augusztus

Giannis Nike Freak 1

Giannis Nike Freak 1

Vélemény

Én személy szerint imádom Antetokounmpo játékát, óriási tehetségnek tartom. Amióta meghallottam, hogy tervezik a saját lépőjét csak elméleti szinten is, azóta várom mit is hoznak ki a Nike dizájnerei. Ugyan kicsit elfogult vagyok, de amikor megláttam az első képeket, nem voltam elájulva túlzottan. Viszont ahogy alaposabban megnézegettem a lépőt, egyre érdekesebb lett számomra. Nagyon kíváncsi vagyok, mit mutatnak az első színállások és milyen technológiát fog belepakolni a sportszergyártó, azon kívül, hogy Air Zoom talpat kap. Mindezzelegyütt, szorosan nyomon fogom követni a megjelenését és azonnal megírok nektek mindent. Sőt, remélem lesz lehetőségem beszerezni egy párral a megjelenés után és személyes tapasztalatok alapján is megírni nektek, mit tud a lépő.

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×