Adidas X Beavis és Butt-head

Az adidas kollaborációi között rengeteg érdekességet szoktunk látni. A legújabb termékeik nem mással, mint a Beavis és Butt-head sorozat szereplőinek arcával készültek el. De, hogy melyik cipőkről is van szó és, miért pont egy rajzfilmmel állt le a brand? A továbbra kattintva kiderül.

Vans X Toy Story - A nagy úttörő

Vans X Toy Story – A nagy úttörő

Animációk és brandek

Az mesék és animációs sorozatok nem csak gyerekek de gyakran felnőttek mindennapjait is kedvessé teszi. Ezt mi sem mutatja jobban, mint az itthon a legnépszerűbb sorozatok közé tartozó Family Guy és South Park. Ezt a nagy brandek és fast fashion cégek is észreveszik, pont ezért valamilyen módon ezekkel az animációs stúdiókkal próbálnak meg közösen alkotni valamit.Ennek a műfajnak hatalmas úttörője a Vans. Egy Toy Story-s kollabjukról már Noémi bloggerünk írt. Ide kattintva elolvashatjátok. A Beavis és Butt-head című sorozat alkotói az adidassal kezdtek el 2018-ban kialakítani egy ilyen kapcsolatot, mely mind a sorozat, mind a ruházati cégnek nagyon jól bevált. Ennek fényében 2019. március 15-én piacra is dobták a második kollabot a deszkás cipőknek.

Beavis és Butt-head X adidas 3MC

Beavis és Butt-head X adidas 3MC

adidas 3MC Vulc X Beavis and Butthead

A 3MC Vulc egy teljesen átlagos deszkás lépő, amely vulkanizált talpat kapott. Ennek köszönhetően mind deszkázáshoz és bringázáshoz is tökéletesen működik, mert nagyon jól bírja a strapát. A felső részen ennél sokkal extrábbra sikeredett, ugyanis a vászon felső részt a 2 főszereplő Beavis és Butt-head feje borítja, ezzel feltúrbózva a lépőt. A megszokott adidas logós nyelv helyett a két főszereplő fejét láthatjuk viszont, és alattuk a sorozat megalkotójának nevét, Steve Judge-t.

Beavis és Butt-head X adidas Matchcourt High RX

Beavis és Butt-head X adidas Matchcourt High RX

adidas Matchcourt High RX X Beavis and Butt-Head

A Matchcourt High RX cipő inkább a BMX rajongóinak kedvező cipő, ugyanis a magasított szárral ad egy kisebb védelmet a bokának is, habár nem valami vastag anyagról beszélünk. Ugyanazt a vásznat használtak, mint a 3MC-nél, csak a mintában van eltérés. A külső részt, mintha csak kifordították volna, belülre került a szereplők által borított rész. Ennek a külseje viszont csak 1-1 nagy fejet tartalmaz a magasított résznél. Az egyik pár Beavis a másik Butt-head fejét mutatja nekünk. A vulkanizált talp ezek mellett teljesen eltérő színnel rendelezik,  egy “icey blue” színt kapott. Szerintem a fehér mellé ez a szín tökéletes párosítás.

Beavis és Butt-head X adidas 3MC - 2018-as modell

Beavis és Butt-head X adidas 3MC – 2018-as modell

Összegzés

Szerintem a ruházati piacnak az ilyen kollaborációk nagyon jót tesznek, ugyanis az emberek életében mindig volt egy nagy kedvenc rajzfilm, és ezeket később viselni is tudják. Az ilyen daraboknak az egyetlen hátránya, hogy sokan gyerekesnek gondolják azokat a felnőtteket akik viselik. Nektek mi a véleményetek ezekről a darabokról? Írjátok le nekünk a véleményeteket.

Hír-, és képforrásunk a Solecollector volt.

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×