Vans x Toy Story

A Vans a rajzfilmek világa után ezúttal az animációs filmek karaktereivel turbózta fel cipőit, a dél-kalifornai márkánál a Disney karaktereit váltották a Toy Story főszereplői, hogy a nintendo hősök után kellő lendülettel folytathassuk a nosztalgiázást. A ’95-ös mese szereplői ezúttal nemcsak Andy szobájában, hanem a márka legnépszerűbb Old Skool, SK8-Hi, Authentic és Classic Slip-On modelljein és ruházati termékein elevenednek meg. A tovább után Mollaka kollégával kollaborációban mutatjuk be a Vans x Toy Story kollekcióját.

Vans x Toy Story

Vans x Toy Story

ŰRCSATA SK8-HI MÓDRA

A SK8-Hi is az igazi Vans klasszikusok sorát gyarapítja – a Buzz Lightyear-es verziót rajzolt, űrcsatás minta gazdagítja. Emellett mind lifestyle, mind deszkázásra is ideális lehet ez a sú – hasított bőr és vászon felsőrész, párnázott szár egészíti ki a generáció kedvenc modelljét.

VANS | SK8-Hi Reissue | (Toy Story) Buzz Lightyear/true white - 21.990 Ft

VANS | SK8-Hi Reissue | (Toy Story) Buzz Lightyear/true white – 21.990 Ft

A főszerepben: Buzz és Woody

A kollekció atombombája szerintem az Old Skool – ez a Buzz színeiben pompázó lépő az alacsonyabb szárt preferálók mellett a felszabadultabb designok kedvelőinek lehet a favoritja. Mindent tud amit a „nagy öreg” modell, de emellett a tulajdonosának (Andy) neve is szerepel a kollekció ezen darabján is. Ugyancsak sokak kedvence lehet a Woody stílusjegyeit felelevenítő darab is, melyen a farmer felsőrészt és tehénbőr nyomatokat a cowboyokat idéző barna részletek és viaszolt fűző tesznek egyedivé.

 

 

Vans Old Skool Buzz Lightyear / true white és Woody/denim - 21.990 Ft

Vans Old Skool Buzz Lightyear / true white és Woody/denim – 21.990 Ft

Kép forrása: @christianfarkascom Instagram

Kép forrása: @christianfarkascom Instagram

A TÖBBIEK SEM MARADTAK KI

A Vans x Toy Story kollekció persze nem lehet teljes egy-egy emlékezetes Toy Story jelenet és kedvenc szereplőink nélkül, így az űrlényes Era mellett még számos mutatós cipő egészíti ki a Buzz és Woody által ihletett darabokat. A  sneakereken megjelennek Hamm, Slinky Dog, Rex és Bo Peep karakterei is. Andy kedvencei mellett persze Sid mutáns játékszerei is helyt követeltek maguknak a kollekcióban, így Roller Bob, Legs, Baby Face és Rockmobile egy a lelkületükhöz illő, fekete alapú Classic Slip-On-ról köszönnek ránk vissza.

Sid és Andy játékai a márka klasszikusain elevenednek meg

Sid és Andy játékai a márka klasszikusain elevenednek meg

Az én kedvencem nem is meglepő, hogy az a pink Authentic lett, amin Bo Peep és Woody szerepelnek, jó nem egy téli darab de a tavaszi ruhatárat sose lehet elég korán elkezdeni megálmodni. Szintén ehhez a témához igazodott az egyik SK8-Hi darab is, aminek ihletforrása Bo Peep szoknyája volt, hiszen a rózsaszínt, fehér alapon halványpink pöttyös betét, illetve világoskék csipkeszegélyes rátét egészít ki. A SK8-Hi egyszerű fehér fűzőjét ez esetben én mondjuk lehet cserélném egy vékony csipke vagy selyemszalagra, elvégre ha lúd legyen kövér.

Vans x Toy Story

Vans x Toy Story

A Vans x Toy Story modellek már itthon is kaphatóak, keressétek őket a Vans márkaboltjaiban és a webshopon.

A kollekció darabjai már itthon is kaphatóak!

A kollekció darabjai már itthon is kaphatóak!

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×