Durant 12: Az innováció új szintje

Nagyon sokan várták már és az elmúlt időszakban rengeteg kép is elterjedt az érkező Durant 12-ről, azonban a Nike most hivatalosan is bejelentette a megjelenést és megérkeztek az első infók is a lépőről. Rengeteg érdekes (nek hangzó) cuccot pakoltak bele a lépőbe, szóval ha szeretnéd körbejárni milyen is lett az új modell, akkor kattints a továbbra.

„Mindent lecserélni!” Valószínűleg valami ilyesmi lehetett a mottója a Nike-nak és Kevin Durantnek, amikor belefogtak a KD 12 fejlesztésébe. Rengeteg izgalmas dolog került bele a surranóba, egészen a felsőrésztől a talpáig, viszont ezekről még nem sokat tudhatunk. Valószínűleg az első tesztekig és a cipő felboncolásáig nem is fog kiderülni minden, legalábbis hogy jól hangzó marketingszövegekről vagy tényleges újításokról beszélhetünk e. Ennek ellenére kíváncsian várjuk, hogyan is állja meg a helyét az új modell a pályákon. Akkor kezdjük is az elején:

Nike KD 12 - Day One

Nike KD 12 – Day One

Külső

Az elődeitől eltérően leváltották a Flyknit-es, zoknis felsőrészt egy „quad-axial Flywire” névre keresztelt új fejlesztésű borításra, ami többirányú védelmet biztosít a gyártó szerint. Erősebb, rugalmasabb felsőrészt kapunk, ami tökéletesen fogja a bokánkat és még kényelmes is. Ez a fejlesztés elsőnek az önbefűzős Nike Adapt BB-n jelent meg. Valószínűleg ebből kifolyólag az első fekete/platina-fehér színállás kísértetiesen hasonlít is rá, csak magasabb szárral.

Belső

A Nike hivatalos közleményben is elismerte, hogy a Durant 12 az első kosárlabda cipő teljes Zoom Air párnázással, ami közvetlen kapcsolatban van a felső résszel. Eltávolították azt az anyaglapot, ami a talpbetét és a légtalp között volt. Hogy ez pontosan mit is fog számunkra jelenteni? Azt majd az első tesztek megmondják. Mindenesetre egy olyan technológiával próbálkozik a sportszergyártó, amivel elég nagy terhet lehet majd levenni a lábról és elképesztően kényelmes lesz a cipő. Vagyis ezt várjuk.

Nike KD 12 - Day One

Nike KD 12 – Day One

Vélemény

Nagyon kíváncsi vagyok az új technológiákra, hogyan is fog lábon érvényesülni. Kicsit szkeptikus vagyok, mivel még szinte semmit nem tudunk az újításokról, de azért rettentően várom. A kinézet egyszerű, de nagyszerű és az előző modellekhez képest szerintem sokkal jobban néz ki. Évek óta végre egy olyan KD, ami tényleg tetszik.

Akinek szintén bejön a lépő, annak április 6.-áig kell várnia, amikor is a megjelenés napján potom 150 dollárért megvásárolhatja a pár lépőt. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a körülbelül 42 ezres árfekvéssel érkező Durant 12 több, még be nem jelentett színállással is ellátogat hozzánk már az első napoktól kezdve.

Nike Zoom Durant 12

Megjelenés: 2019.04.06.
Szín: Black/Pure Platinum-White
Stílus: #AR4229-001
Ár: $150 (Kb 42 ezer forint)

Nike KD 12 - Day One

Nike KD 12 – Day One

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×