adidas UltraBoost 4.0 multicolor – az igazi szépség

Megérkezett a sneakerbox.hu shopba is az adidas legnagyobb büszkesége és egyénisége – az UltraBoost 4.0 egyik új színállása! A UltraBoost-mánia nemhogy leágazóban nincs, de 2019-ben is a legjobban fogyó sneakerek közé sorolhatjuk! Ha kíváncsi vagy a modellre és érdekel mi zajlik az UB háza táján, akkor kattints ide!

adidas Ultra Boost 4.0 multicolor

A megszokott adidas csúcsragadózó új színállása nem hagyott bennünk hiányérzetet, hisz szuper-szexi kinézetével megint sikerült nagyot ütnie, ahogy az szokott lenni. A megszokástól eltekintve kicsit vizsgáljuk meg közelebbről a cipőt. Az olykor már isteni magasságokig felmagasztalt boost talp, még mindig ott van és persze még mindig olyan érzést nyújt, mintha nagyon puha gumitalaj vagy valódi felhők lennének a lábaid alatt. Ezek a tulajdonságok teszik igazi futócipővé, még ha mostanában nem is igazán erre a feladatra használjuk.

adidas UltraBoost 4.0 CM8111

adidas UltraBoost 4.0 CM8111

Továbbra is a primeknit felsőrész szolgáltatja a tökéletes szellőzést így tehát tökéletes cipő melegebb időben is. Nem kell megijedni, mivel télen a nagy hidegben is nyugodtan hordható, persze csak akkor, ha nincs nagy hó a láthatáron! Jó, azért ne sztároljuk túl! DE! 😀 Akkor mi is ez a multicolor? Nyugi mindenkinek! Senkinek nem káprázik a szeme, tényleg rengeteg szín került a fehér primeknit alapra.  Egyszóval ezt nevezném a valódi sokszínűségnek!

A legszínesebb UB a piacon!

A legszínesebb UB a piacon!

Ez az év Ultra Boost év!

A multicolor szépség

A multicolor szépség

A nemsokára megjelenő Trónok Harca X UltraBoost modellek körül (csekkold az erről szóló cikket itt) ritkán látott hype alakult ki. Ezen kívül nemrég került piacra az új és forradalmi UB 19. Januárban megkaptuk a várva várt Bape kollabot is és ezen kívül rengeteg színállás látott napvilágot (csakhogy folyjon a nyálunk rendesen)! Az egyik legnagyobb közönség kedvenc mégis ez a pár adidas Ultra Boost 4.0 multicolor színállás lett. The hype is real!

adidas Ultra Boost 4.0 fehér/multi

Adidas kód: CM8111
Színállás neve: Cloud White / Cloud White / Collegiate Navy
Ár: 54.990 Ft
Elérhetőség: sneakerbox.hu shop

Whiteswan

Köteleségemnek érzem, hogy itthon is mindenki megismerje a HYPEBEAST vonalat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×