Új perspektívák felé szárnyal a Jordan brand

Nem újdonság, hogy a Jordan brand nem csak a kosárpályákra, hanem azon kívül is közkedvelt viselet. Ennek kiaknázására már volt pár streetwear lépőjük is, mint évekkel az ezelőtti “Future” vagy a legfrissebb “Utility” névre keresztelt surranók. Azonban szeretnék most megpörgetni ezt a vonalat is, így újabb három extravagáns modell látott napvilágot. Katt a továbbra!

Az elmúlt hetekben látott napvilágot a Jordan Utility. Célja pedig nem más, minthogy a streetwear piacon is elfoglalja a márka az őt megillető helyet. Viszont Michaelék nem elégedtek meg egy színállással, sőt inkább úgy mondom egy verzióval, ugyanis rögtön tovább csavarták a lépőt. A várhatóan áprilisban érkező három modell minden eséllyel felborzolja a kedélyeket, ugyanis mind a Jordan Proto-Max 720, a Jordan Proto-React és végül, de nem utolsó sorban a Jordan Apex React igen modernre sikeredett. Lássuk őket közelebbről!

Jordan Proto-Max 720

Megjelenés: 2019. Április 1.

Ár: Nincs információ

Szín: #BQ6623_006

A dizájn átalakításánál az Air MAX 720-at vették alapul, ami legikább a talprészen köszön vissza. A színek letisztultak, egyszerűek, csak 2-3 szín jelenik meg összesen a lépőn, ami elmondható mindhárom verzióról.

Jordan Proto Max 720

Jordan Proto Max 720

Jordan Proto-React

Megjelenés: 2019. Április 1.

Ár: Nincs információ

Szín: #BV1654-601

A Nike React technológiáját szerintem már nem kell bemutatnom. A 2017-es hyperdunk modellekben mutatkozott be először és azóta is előszeretettel alkalmazza a Nike. Rendkívüli stabilitást és könnyedséget kölcsönö a lépőknek, de mégis rugalmasak és strapabíróak maradnak hosszútávon is.

Jordan Proto React

Jordan Proto React

Jordan Apex React

Megjelenés: 2019. Április 1.

Ár: Nincs információ

Szín: #BQ1311

Számomra kinézetben ez a verzió fogott meg igazán. Egyszerű, semleges szürke vagy inkább tört fehér színhasználat, megtörve bordó beütésekkel. Picit magasabb szár és némi Jordan 1 vonások az egész lépő összképében.

Jordan Apex React

Jordan Apex React

Kép- és Hírforrásunk a NIKE volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×