Nike Air Max 720 – új színállások érkeznek Budapestre

A nemrég debütált Air Max 720 sikere tovább szárnyal: február végétől új színekben lesz elérhető a magyar Nike márkaboltokban! A három friss szín mellett egyéb újításokat hoz a pipás cég: a sneaker újrahasznosított anyagból készül, és egy forradalmi Air-talpat is kap. Megjelenési és egyéb infókért kattints a továbbra!

Még tavaly ősszel megcsillant a szemünk az új sziluetten, melyről rögtön írtunk is egy cikket anno – most pedig több színállásban vár majd ránk az új csoda Nike a boltok polcain.

Friss színekben az Air Max 720

Az eddig bemutatott („Northern Lights”, „Sunrise” és „Iridescent”) modelleket már szeretné frissíteni a Nike, ezért tavasz közeledtével igazán különleges cw-ket dobott ki. A hónap végétől hazánkban két új árnyalatban is megjelennek a legfissebb Air Max-ek, névszerint: „Total Eclipse” és „Sea Forest” (valamint a későbbiekben várhatók további színállások is).

A pack legsötétebb darabja a tiszta fekete „Total Eclipse” azaz „teljes napfogyatkozás”.

Nike-Ai-Max-720-total-eclipse

„Total Eclipse”

Jóval élénkebb az előzőnél a mély királykék – hiperjade árnyalatú „Sea Forest”.

Nike-Air-Max-720-sea-forest

„Sea Forest”

Környezetvédelemből jeles

A természetből merített színek mellett van még valami, ami az élővilágunkhoz kapcsolódik: A Nike még tavaly bejelentette, hogy a különleges Air Max-ek anyagának több, mint 70%-a más cipők gyártása alatt keletkezett hulladékokból fog állni. Ígéretüket valóra is váltottak, így ezzel behozták lemaradásukat az óceáni szemetekből ujrahasznosító adidasszal szemben.

360 fokos kényelem az új 720 modellekben

A 720-széria egyik -ha nem a legfontosabb- újítása a teljes talpat körbevevő légpárna. Ebbők következik, hogy a sneaker puha, 360 fokos párnázottságot nyújt tartós használat során. A kényelem mellett a kinézetre is odafigyeltek:  a letisztult, egyszerű talp a cég jövőbemutató design-irányzatát jelképezi.

Hasznos infók a megjelenésről

Mindkét színállás február 27-től elérhető a budapesti Nike márkaboltokban, valamint a hivatalos weboldalon is. A cipőért a nike.com-on 190 dollárt kell fizetnünk. Az itthoni árazás körülbelül 60 ezer forint körül várható. Ha Nike+ tag vagy, a jövőben valószínűleg még exclusive kiadású 720-okhoz is hozzájuthatsz!

dani

A focicsukák és a street futócipők az én világom. Bár a csapat legfiatalabb tagja vagyok, de inkább a klasszikus sneakerekért rajongok :) Kedvenceim az Adidas Originals modellek, de a Nike Air Max-ek is a favoritjaim közé tartoznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×