Undercover x Converse „New Warriors” – Japán újragondolás

A Converse sosem volt tétlen, ha kollabokról volt szó. Gondoljunk csak a két legkedveltebbre, a pár éve már nagy rajongást élvező CDG kiadás, ami sok hypebeast szekrényében ott pihen, és ha már hype, ne feledjük el a két Off-White kiadást, amelyeket az elmúlt évben láthattunk. Most az Undercoverrel gondolták újra a klasszikust, csekkoljátok a „New Warriors” elnevezésű packot a tovább után!

Undercover x Converse

Undercover Chuck 70

Undercover Chuck 70

Ha esetleg az Undercover brand neve semmit sem mondana: egy japán streetwear márkáról beszélünk, az alapító Jun Takahashi. A márka fő jellemzője a punk és amerikai vonal keveredése. Lássuk be, ehhez kevés tökéletesebb alapanyag van, mint egy Converse, pláne egy Chuck 70. A punkos megjelenést pedig gondolom nem kell részleteznem, elég ránézni a lépőre.

Undercover x Chuck 70

Undercover x Chuck 70

A kollab két cipőből áll, ahogy azt fentebb is láthatjátok (a fehéret szerintem különösen eltalálták). A szép színkontraszt mellett más jelentése is van a különbségeknek: itt jön be a New Warriors elnevezés. Az inspirációt egy ’79-es kult film adta (The Warriors, milyen meglepő), a két cipő pedig a különböző filmben szereplő utcai bandákat képviseli.

Undercover x Chuck 70

Undercover x Chuck 70

A lépő két legszebb eleme – szerintem – az azonnal szembetűnő, különleges fűzőrendszer, azaz zipzár, másrészt pedig a szolidan megjelenő „The New Warriors” felirat, ami feldobja a cipő első részét.

A megjelenés pontos dátuma március 16., és a Converse weboldaláról tudjátok coppolni, ha megtetszett.

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep online szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, superb weblog structure! How long have you been running a blog for? you made running a blog look easy. The entire glance of your website is excellent, let alone the content! You can see similar here sklep internetowy
×