Landol a ráncfelvarrott adidas Deerupt S

Mint ahogy azt már az adidasnál megszokhattuk, ha egy sziluett vagy modell sikeres, akkor hamarosan megkapja a maga remake modelljét. Így volt ez az NMD-nél, az Ultra Boostnál és így van ez most a Deerupttal is. Ez az a sneaker, ami tavaly tavassszal „pókember” vagy „hálós” cipőként lett közismert. Na de milyen is lett az átalakítás? Csekkoljátok a legújabb adidas Originals Deerupt S lépőt a cikkben!

adidas Deerupt S

adidas Deerupt S black

adidas Deerupt S black

Ami nem változott

Ahogy a képen láthatjátok, hatalmas változások nem történtek a 2018 tavaszán debütáló OG Deerupthoz képest, melynek párizsi bemutatóján csapatunkból Gergő vett részt és számolt be.

Megmaradt a Deerupt védjegyének számító hálós külső, ami mind a felső és a nagy egybevarrt felsőrész. A képek alapján a felsőrész továbbra is passzentos, ezért eggyel nagyobb szám lehet, hogy kellhet belőle a megszokott cipőméretedhez képest.

adidas Deerupt S white

adidas Deerupt S white

Ami újdonság

A hullámos oldalelemekkel igyekeztek a lépőt karakteresebbé tenni, ez főleg a fehér-fekete színálláson látható igazán, az all-black cw-n ez visszafogottabb. A fűzőkhöz bátrabban nyúltak hozzá a designerek, a fűzőlyukak lejjebb hozásával és a nyelvre (pardon… a nyelv helyére) rávarrt adidas logós elem alá befűzésése is elég egyedire sikerült – ezzel az egész cipő kapott egy kis Y-3 hangulatot.

A név kiválasztásában nem tudjuk mennyire játszott szerepet az Apple klasszikus +S koncepciója, minden esetre stimmel a logika 😀

Az adidas Deerupt S 2019 március elején meg először világszerte – a sneakerbox.hu shopban is. Első körben ying-yang színekben érkezett, de tuti csak idő kérdése, míg nem jön egy egész szín-arzenál a nyárra. Az szintén tuti, hogy akinek bejön a Deerupt S, az egy stílusos tavaszi/nyári lépőt szerezhet be magának bankrobbantás nélkül!

Csekkold, hogy az adidas Deerupt S hogy milyen színekben van a méretedben a sneakerbox.hu shopban!

adidas Deerupt S black

adidas Deerupt S black

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×