Calvin Klein a sneaker piacon?

Napjainkban rengeteg designer márka próbál belépni a sneaker piacra, néha több, néha kevesebb sikerrel. Ugyanígy tett a Calvin Klein is, de eddig nem tudtak nagyon különlegeset villantani. Legújabb cipőjükkel viszont talán megtörhet a jég, csekkoljátok a Calvin Klein Leather Chunky Trainers-t és egy kis márkatörit is a tovább után!

"<yoastmark

Ki is az a Calvin Klein?

Calvin Klein egy magyar családba született az amerikai Bronxban, ahol már fiatal korában is látszódott rajta, hogy érdeklődik a divat iránt. Anyját gyakran kísérte el nagy ruhavásárlásokra, ahol az üzletekben elsajátította a varrás technikáját. Ennek a nagy szeretetnek köszönhetően New Yorkba ment gimnáziumba és egyetemre, ahol természtesen divattal foglalkozott. Ezek után Calvinnek nem volt megállás az életében, és 1968-ban elindította a cégét.

Calvin Klein Leather Chunky Trainers, egyszerű, de nagyszerű

Meghódítani a mai sneaker piacot

Ahogyan rengeteg cikkből kiderülhetett hatalmas szerelmese vagyok a dad shoeknak. Sokszor látom a piacon a hatalmas divatházak ilyen stílusú cipőit, de vagy nem sikerültek jóra, vagy az áruk nem éppen kellemes. És itt jött képbe a CK, ugyanis a cég egy vaskosan high-end márka, de legújabb cipőjük ára nem ezt nem tükrözi.

"<yoastmark

Prémium minőség

Mondanom sem kell, napjainkban igen fontos elvárás, hogy a cipőnk jó anyagokból készüljenek és kényelmesek is legyenek. Ennél a cipőnél se panaszkodhatunk erre, ugyanis a felsőrész a bőr és textil elegáns ötvözésével készült. Ugyanezen a részen semmi más extrát nem kapunk, csak egy egyszerű letisztult Calvin Klein Jeans feliratot. A középtalp egy a Nikenál sokat használt anyagból van, ami nem más mint az EVA. Ez az anyag megfelelő kényelmet biztosít a mindenapi sétáláshoz. Ezt a részt a talp védi, ami ugyan sima gumiból készült, de csúszás ellen sokat segíthet, igaz nem a masszívan jeges úton. Ami még fontos szempont lehet ha vásárláson gondolkoztok: a lépő ára 150 euró a cég hivatalos webshopjában.

"<yoastmark

Jövő…

Véleményem szerint ez egy nagyon jó cipő lett a CK-tól viszont nagy jövőt nem tudok elképzelni a modellnek. Sok ember, ha ilyen stílusú cipőt szeretne, vagy megveszi a Triple S-t vagy megrendeli a webshopunkban is kapható jóval barátibb árcímkével rendelkező az Adidas Yung 1-et. Ti mit gondoltok erről a cipőről? Írjátok meg kommentben!

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×