Post Malone x Crocs – a második hullám

2018-ban a Crocs rengeteg újdonsággal jött, de ezek közül mindenképpen a Balenciaga és a Post Malone collab volt az egyik legérdekesebb.  Láttuk ezeket a papucsokat divatbemutatókon, fesztiválokon, és nyáron a Balaton partján is a lángosos padja alatt pihenni. De hogy hogyan jött képbe Post Malone és milyen is lett ez a második kiadású papucsok? Kattints a továbbra ha érdekel!

Crocs X Balenciaga, A "csoda"

Crocs X Balenciaga, A „csoda”

A Crocs 2018-as éve

A Crocs idén hatalmas furcsaságokat mutatott be a divatiparban. Kezdődött az egész egy Balenciaga x Crocs collabbal amelyben egy platformos klumpát mutattak be néhány dísszel tarkítva. Szerintem egy elég érdekesre sikeredett lett ez a collab, ha érdekel titeket az egész ide kattintva találtok róla egy részletesebb cikket. Jelen cikk szempontjából azonban az idei történet sokkal érdekesebb: ez nem volt más mint a Post Malonenal közösen elkészített klumpa.

Post Malone első kollabja, amely elég jóra sikerült

Post Malone első kollabja, amely elég jóra sikerült

De mi köze a rappernek a klumpához?

A 23 éves amerikai rappernek nagyon érdekes a stílusa, mind zenei téren, mind megjelenésben. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a kirívó tetoválásai – ilyen például a szögesdrót minta a homlokán, amely Jézus töviskoronáját akarja utánozni. Köztudott, hogy Post Malone imádja a Crocs papucsukat, néha még 1-2 koncertet is lead ebben a meglehetőségen megosztó lépőben. Biztos, hogy praktikus okai vannak, hiszen jól szellőzik és sokan esküsznek a kényelmére is – de azért ezen kívül létezik még jól szellőző és kényelmes „lábbeli” 😀

Past Malone második Crocs papucsa

Past Malone második Crocs papucsa

Post Malone X Crocs Barbed Wire Corg

Ez a lépő teljes neve, és egy nap alatt elkapkodták. Ez egy kicsit „rosszabb teljesítmény”, ugyanis az előző kollaboráció kevesebb mint 10 perc alatt fogyott el. Viszont ez az a modell, amelyik leginkább tükrözi a rapper munkásságát. A szögesdrót mintázat ugyebár megjelenik a művész homlokán valamint az áprilisi albumának borítóján mely a Beerbongs & Bentleys néven fut. A 60 dolláros árért cserébe nem csak az alap papucsot kapta kézhez az ember, hanem 5 darab kis pint is, amellyel a papucsot lehet díszíteni.

Post Malone a művész

Post Malone a művész

Véleményem

Én teljes mértékben úgy gondolom, hogy ebből a papucsból még fogunk látni pár cw-t esetleg modellt, ugyanis az embereknek tetszik a gyors sold outból következtetve. De hogy esetleg ezeket albumhoz kötnék Postyék, vagy csak random ha ráérnek? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben itt vagy a Facebookon, Instán.

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×