Balenciaga x Crocs – Nincs lehetetlen, bárcsak lenne!

2018 tavaszán érkezik a jövő év egyik legrondább sneakerszerűsége (bár nem szeretném elkiabálni, mert a végén még kihívásnak venné valaki), melyet a Párizsban megrendezett Pre-A-Porter show keretein belül mutattak be a nagyközönségnek. Bár a cím már elárulja, ez a szörnyeteg a Balenciaga és a Crocs egy igen deformált szerelem-gyereke. Katt a továbbra, szigorúan csak erős idegzetűeknek!

Balenciaga x Crocs

Balenciaga x Crocs – Nincs lehetetlen, bárcsak lenne!

Padawan cikk

Ezt a cikket Heni, egyik padawan bloggerünk írta, aki éppen „gyűjti a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Mi ez és kinek köszönhetjük?

Ezt a csodát a Balenciaga dizájnerének, Demna Gvasalianak köszönhetjük. Az átlagos Crocs külsőt megfejelték még egy platform talppal, sőt ha ez még nem lenne elég és még dobnánk rajta egy picit, jár mellé rengeteg kitűző, amelyek a cipő orrára csíptethetők, általuk tehető még szebbé ez a már amúgy is csodaszámba menő valami. Viccet félretéve, magukat a kitűzőket tényleg nagyon jópofának tartom. A Crocs-szal sincs kifejezetten bajom, nem szép, de kényelmes, akinek tetszik hordja, de már előre antipatikussá válik azzal, hogy sejtem mekkora árcédula fog járni mellé azért, mert Balenciaga collab.

Balenciaga x Crocs Pink

Balenciaga x Crocs Pink borzalom

A ronda lépőké a jövő?

Ahogy én látom, az utóbbi években a Balenciaga tervezőinek külön hóbortja, hogy rondánál rondább lépőket kínáljanak igen borsos áron, gondoljunk csak a Triple S-re, ami minden, csak nem szép, és mindezt 800 dollárért teszi. De nem ez az egyetlen, ott van a legújabb Yeezy is, azaz a Yeezy Runner. Nekem személy szerint sajnos nagyon nem jön át ez a vonal, persze nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, ennek ellenére remélem, hogy ez a Crocs nem jön majd velem szembe az utcán.

Balenciaga x Crocs

Balenciaga x Crocs színállások

Képeink forrása a Highsnobiety volt.

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×