Under Armour bemutatja: itt a Curry 6

Az Under Armour hivatalosan is bejelentette a Golden State Warriors irányítójának új lépőjét, ami nem más, mint a Curry 6. Az első színállás az Oaklandi Fox színház előtt tiszteleg, ami pontosan azon a napon nyitotta meg újra kapuit, amikor Curryt draftolták az NBA-be. Ha szeretnél többet megtudni a legújabb cipőről, akkor kattints a továbbra.

Under Armour Curry 6 Fox Theatre

Under Armour Curry 6 Fox Theatre

A Curry 5 megjelenése után már mindeki epekedve várta a Curry 6 hivatalos megjelenését, hogy hova tud fejlődni a lépő és vajon javították-e azt a hibát, ami a széles lábfejjel rendelkezdő embereket sújtotta, mely konkrétan a vízhólyagosodás volt a talp holdívén. Nos, ezt most még nem tudjuk megmondani, ameddig ki nem jönnek ki az első hivatalos tesztek, de addig is nézzük mit tudunk a legújabb MVP súról.

Under Armour Curry 6 Fox Theatre

Under Armour Curry 6 Fox Theatre

Bemutatkozik a Curry 6

A technológia nem változott lényegesen az elmúlt évekhez képest, továbbra is speciális kötött szénszálakat alkalmaznak az erős, de mégis rugalmas tartáshoz. Áramvonalasabb, ezzel együtt picit „ducibb” lett maga a forma. A szármagasságon emeltek picit, így a low verzióhoz képest már inkább egy mid lépőt kapunk. Ezzel a cél a jobb bokatartás elősegítése volt. A középtalp vonásain és a fűzők anyagán sem látni sok változást, azonban a talp mintázatát ismét teljesen átszabták. Számomra ezek a bevágások a Kobe 10-es szériát juttatják eszembe, viszont itt teljesen ki vannak dolgozva és tekintve az előző modelleket és az Under Armour munkáját, biztosan tökéletes tapadást nyújt a Curry 6 is a kosárlabda pályán.

Under Armour Curry 6 Fox Theatre

Under Armour Curry 6 Fox Theatre

A színállás eredete

A felhasznált színek hasonlítanak ahhoz, amit a Fox színház megvilágítására használnak éjszaka. A teljes lépő egy fekete alapot kapott, amit narancs és neon-zöld elemekkel törnek meg, sőt a talpán már inkább ezek a színek veszik át az uralmat. A középtalpat hatszögletű, hálószerű mintázat borítja.

Under Armour Curry 6 Fox Theatre

Under Armour Curry 6 Fox Theatre

Megjelenés

Aki szeretne egyet birtokolni az MVP legújabb lépőjéből, az már az újév elején, 2019. január 4-én meglepheti magát vele az Under Armour weboldalán vagy a hivatalos viszonteladóknál. Ha ezen gondolkozol akkor 130 dollárt kell kicsengetned érte, ami mai árfolyamon megközelítőleg 37 ezer forint. Természetesen ez egyelőre csak az amerikaiakra vonatkozik, haza megjelenésről jelenleg még nem tudunk.

Under Armour Curry 6 „Fox Theater”

Ár: 130$ (kb. 37 ezer forint)

Szín: Fekete/Narancs/Neon-zöld

Megjelenés: 2019. január 4.

Under Armour Curry 6 Fox Theatre

Under Armour Curry 6 Fox Theatre

Vélemény

Nekem kinézetre a Curry 5 a favorit, a cikk elején említett apró hibája ellenére, bár sosem próbáltam, hogy valóban okozna-e sérülést vagy sem. Viszont el kell ismerni, hogy nagyon merészet vállaltak az új formavilággal és a színekkel, de ez jellemző Stephen összes cipőjére. Összességében nem rossz, de úgy érzem valami még hiányzik belőle, nincs meg az igazi karaktere a lépőnek. A technológiát, ami benne van természetesen jelen állás szerint nem lehet hová továbbfejleszteni, így azzal nincs is probléma – viszont ez a forma számomra kicsit érdekes. Összességében tetszik, de úgy gondolom egy másik színállás fogja majd igazán megfogni a vásárolókat és a Curry fanokat. Addig is alig várom már, hogy kézbe fogjam és a lábamra húzzam, hogy milyenre is sikerült. 🙂

Addig is mondd el a véleményed kommentben, hogy neked hogyan tetszik az új Curry 6?

Under Armour Curry 6 Fox Theatre

Under Armour Curry 6 Fox Theatre

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×