Footshop Breakfast Club pres. // adidas YEEZY 700 v2 Static

2018-ban a Footshop nagyot robbant Budapesten, és elmondhatjuk, hogy minden sneaker és streetwear rajongó egyik kedvenc boltja lett. Szinte már mindnyájan ismeritek a Footshop Breakfast Clubot, és ezúttal az év utolsó közös falatozására készülhettek, egy különleges release keretein belül – adidas YEEZY 700 v2 Static december 29.-én a házban! Részletek a tovább után!

Idén számtalan különleges eseménnyel dobta fel Budapestet az áprilisban nyílt Footshop, az egyik legkiemelkedőbb pedig a Breakfast Club sorozat volt. Az év vége itt liheg a nyakunkban, a srácok pedig egy különleges közös reggelizéssel zárják a szezont, hiszen érkezik a várva várt újdonság, a nagykirály 700-as sziluett kistesója – az adidas YEEZY 700 v2 Static!

Footshop Breakfast Club pres. // adidas YEEZY 700 v2 Static

adidas YEEZY 700 v2 Static

Idén elég sok minden történt Kanye West úr és az adidas háza táján, több különleges cw és sziluett is megjelent az év során – zárásként pedig megkapjuk a következő év egyik meghatározó modelljét, a továbbfejlesztett 700-as sziluettet. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjenek a lényeges infók:

2018.12.29. (Szombat) 10:00 ONLY IN STORE (Csak a Footshop Budapest-ben)
In-store RAFFLE (egy feliratkozó több méretet is választhat)
96.990 HUF / 299.99 EUR
Kártyás és készpénzes fizetés is elfogadva.

Footshop Breakfast Club x DKC YEEZY GIVEAWAY

Van itt még valami: A Dent Kicks Custom csapattal összefogva készült egy Footshop Breakfast Club custom adidas Yeezy Boost 350 v2 Butter, amit a raffle-re feliratkozók egyike tuti hazavihet. A sorsolás és eredményhirdetés a raffle után várható, szóval megéri maradni a végéig!

Footshop Breakfast Club pres. // adidas YEEZY 700 v2 Static

A szokásos mellett egy kis szokatlan

Nincs breakfast club reggeli nélkül: a Juicy + Bagel, valamint a popcorn bar is finom falatokkal és friss gyümölcslevekkel készül az évzáró reggeli bulikára! A hab a tortán pedig, hogy a Slow Village is odateszi magát egy menő Pop-Up koncerttel, ami biztosan leszakítja majd az álmennyezetet!

Footshop Breakfast Club pres. // adidas YEEZY 700 v2 Static

Ne feledjétek, szombat reggel találkozunk, és egy menő cipővel, finom falatokkal, jó zenével zárjuk az évet. ✌️

P.s. a hivatalos eseményt el ne felejtsd visszaigazolni!

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×