Footshop x SneakerTracker present: Fashion-Tech Sessions #1

Mint azt már megszokhattátok, a Footshopos srácoknak szívügye a hazai kultúra építése. Ezúttal egy Fashion-Tech kerekasztal beszélgetésre kerül sor a SneakerTrackerrel karöltve a boltban, Fashion-Tech Sessions #1 infók a tovább után!

Footshop x SneakerTracker present: Fashion-Tech Sessions #1

Ahogy már a bevezetőben is említettük, a SneakerTracker csapattal összefogva egy új, nyilvános eseménysorozatot indítanak, amelynek reflektorfényében a street fashion-höz kapcsolható technológiai újdonságokat és innovációk bemutatása áll, ezzel támogatva a hazai kultúrát közös, előremutató európai gondolkodásmóddal és vízióval.

Fashion-Tech Sessions #1

Augusztus 23.-án (csütörtökön) első körben egy átfogó szakmai kerekasztal beszélgetést szerveznek, mely során aktívan bevonják a közönséget az olyan témákba, mint: streetwear és high fashion összefonódása; online és offline „terek” összemosódása; valamint a SneakerTracker teljesen új, viselés alapú „w-commerce” megközelítésének hatásai az e-kereskedelemre és a fogyasztói szokásokra. De ez nem minden!

SneakerTracker UX teszt

Már rengetegen (köztük természetesen mi is) nagyon izgatottak és érdeklődnek a már régóta készülő SneakerTracker alkalmazás iránt. Most végre lehetőség nyílik meglesni mi a szitu, a csapat a kerekasztal mellett exkluzív lehetőséget biztosít a látogatóknak az applikáció nyilvános wireframe / UX tesztjére, illetve 1-on-1 interjús tesztek is lesznek, amelyre sok szeretettel várják az érdeklődők jelentkezését.

Ezek mellett természetesen kötetlen légkörben mehet a szokásos közösségi dumálgatás, valamint nyílt eszmecsere a feldobott témák kapcsán. A szervezők a sok izgalmas és érdekes téma mellett egy helyszíni attrakcióval is készülnek nektek – erről bővebb infókat hamarosan megtudhattok!

PROGRAM

⚫ 18:00 | Érkezés / welcome juice és bagel by JUICY + folyamatos hidratálás by Evian / nyilvános SneakerTracker wireframe kipróbálási lehetőség az esemény során

⚫ 18:15 | 1-on-1 SneakerTracker UX tesztek / a 30-perces egyéni tesztekre 4 fő jelentkezését várjuk a gabe@sneakertracker.com e-mail címen (minden tesztelő ajándékot kap)

⚫ 19:00 | Kerekasztal-beszélgetés / résztvevők: Kalovits Gábor (Converse / Saucony), Perjési Roland (KRG), Rinder Viktória (Puma) + moderátor: Gönci Gábor (SneakerTracker)

⚫ 20:00 | Levezetés / GLXY (Elevated) DJ set + networking, dumálgatás

⚫ 21:00 | That’s all folks 🙂

Résztvevők

RINDER VIKTÓRIA
Key Account & Marketing Operation Manager, PUMA

Az első meghívott vendég Rinder Viki, aki 2007-ben kezdte pályafutását a footwear piacon olyan márkák magyarországi bevezetésével, mint például a Crocs. 2011 óta meghatározó tagja a Puma hazai értékesítési csapatának, valamint a lokális marketing-aktivitásokat is Ő koordinálja.

PERJÉSI „LAPENO” ROLAND
Founder, Kicks R Good

A következő vendéget aligha szükséges bemutatni: Roland a hazai streetwear szcéna megkerülhetetlen alakja, közel tíz éve építi a sneaker kultúrát – dolgozott a legendás Subvibe és White Label üzletekben, illetve fontos szerepe volt a BP Shop 2011-es nyitásában, ahol 2017-ig oszlopos tagja volt a csapatnak. Öt éve alapította meg a Kicks R Goodot, amely a régió legmeghatározóbb streetwear rendezvény-sorozatává nőtte ki magát. Az októberi esemény szervezése és a KRG közösség építése mellett jelenleg a Maklari IXX8 brand managereként a márka nemzetközi bevezetésén dolgozik.

KALOVITS GÁBOR
Head of CONVERSE Hungary / Country Manager, Saucony

Harmadik vendégünk Gabor, aki 5 év Nike streetwear divízió-vezetés, illetve 2 év Office Shoes és egy külföldi (London-Milánó) kitérő után immáron közel 5 éve a Converse Magyarország márkacsapatát vezeti, illetve 2,5 éve a Saucony országos menedzsmentjének irányítása is hozzá tartozik. Fontos szerepe volt a Nike hazai partner-kapcsolataiban, többek közt a korábban említett Subvibe és White Label üzletekkel is ő építette ki az első együttműködéseket. Munkája mellett imád sportolni: jelenleg az amerikai focit űzi aktívan, korábban pedig fél-profi kosárlabdázóként szerezte a pontokat.

Találkozzunk augusztus 23-án csütörtökön a Fashion-Tech Session első részén – kattints az „ott leszek”-re és ki ne hagyd! 😉

A budapesti Footshopnak már több érdekes event van a háta mögött, olvastad már őket?

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×