adidas UltraBoost OG és a BOOST WEEK – a nagy visszatérés

Mára már közismertté vált az UltraBoost sziluett mindenki számára – az adidas december első hetét BOOST WEEK-nek keresztelte el, és nem mással, mint az ősök ősével, az adidas UltraBoost OG restockkal nyitja meg. Csekkold a részleteket a tovább után!

Boost történelem

Azt hinnénk, hogy az UltraBoost volt az első termoplasztikus poliuretán (igen, így hívják hivatalosan :D) talpas adidas cipő, de ez nem így van: még 2013 elején debütált az Energy Boost modell. De mindenhol csak azt látjuk, hogy Boost, Boost, Boost – mi is ez valójában? A technológiát a világ legnagyobb vegyipari cége, a BASF fejlesztette ki, és egy hihetetlen innovációt alkottak meg a sneakertörténelem. A talp gyakorlatilag több, mint 2500 „energiakapszulát” tartalmaz, amelyek hihetetlen hatékonyan elnyelik, majd felszabadítják az energiát minden lépésnél, ezáltal a legjobb futócipőt létrehozva a piacon. (magyarul k*rva kényelmes)

adidas UltraBoost OG és a BOOST WEEK - a nagy visszatérés

2015. január 22. – bemutatták az adidas UltraBoost OG sneakert

Ez az a dátum, ami nagy változásokat hozott a sneaker történelemben: bemutatták az adidas UltraBoost OG színállását. A fekete primeknit felsőrész, lila sarokkal feldobva azonnal elragadta a sportolók és divatdiktátorok szívét is. Egy olyan sziluettet alkottak meg, amely a divatbemutatókon, és a sportpályákon is ugyanúgy megállta a helyét – mondani sem kell, hogy maximális minőség és kényelem társulásában! (Az igazi sikert viszont Kanye West úr robbantotta be, amikor egy Triple White modellben lépett fel a Billboard Music Awardson – ezt követően pedig pár napon belül elfogyott ez a színállás.)

adidas UltraBoost OG és a BOOST WEEK - a nagy visszatérés

Az UltraBoost töretlen sikere

Mára már négy UB generációt tud maga mögött az adidas, ráadásként pedig most érkezik a máig titkolt UltraBoost 19 modell – mi már nagyon kiváncsian várjuk. Mi azt valljuk, minden sneakerhead cipősszekrényében lapulnia kell (legalább) egy pár UB surranónak, hiszen akinek van, tudja, hogy ettől kényelmesebb cipőt még nem igazán látott a lába.

BOOST WEEK

Az adidas különleges „ünnepséggel” rukkolt elő december első hetére, 1.-jén kezdetét veszi a BOOST WEEK, azaz 7 napon keresztül különböző UB sneakerek landolnak a boltok polcain. A legnagyobb durranás egyértelműben az OG restock, de más finomságok is érkeznek majd – érdemes résen lenni!

adidas UltraBoost OG és a BOOST WEEK - a nagy visszatérés

Olvasóinknak megsúgjuk, hogy Magyarországon a PIG Shoesba fog érkezni a csodacipő, szokásos 54.990 Ft-os UltraBoost áron.

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×