Te és egy Supreme hajvágó – mi lesz ebből?

Felelőtlen, hajjal kapcsolatos ígéretek, Supreme hajvágó, adidas POD. Mi köze van ezeknek egymáshoz? Hát ez egy hosszú történet, de a lényeg, hogy ha jelentkezel a kihívásba és téged választunk, akkor lecsapjuk a hajadat egy Supreme hajvágóval, a lábadra meg kerül egy vadiúj P.O.D. Részletek és jelentkezés a tovább után 😉

Egy felelőtlen ígéret

Ha láttad múltkori outfites videónkat, akkor biztosan emlékszel, hogy milyen felelőtlen ígéretet tettünk a végén. Dávidnak akkor még elég friss volt a göndör(ített) haja és komolyan gondolkodott rajta, hogy mégsem volt annyira jó ötlet a Kyle Broflovski sztiló. És mivel megszabadulni is stílusosan szeretett volna, bedobtuk a videó végére ezt a kis kihívást, hogy ha a videó eléri az 500 lájkot, akkor megkérjük Christ, hogy adja oda a gyűjteményéből kölcsönbe a DS Supreme hajvágógépet, hogy azzal csapathassuk le Dávid göndör fürtjeit nullára. Ha nem láttad a videót, akkor itt  és most bepótolhatod!

Első meglepetés: meglettek a lájkok

Reméljük nemcsak azért gyűltek ilyen ütemben a lájkok a videó alatt, mert mindenki szerette volna lekopaszítani Dávidot, hanem „azért” a videó is tetszett. Minden esetre nagyon hamar átléptük az ötszázas „álomhatárt”, aztán már a dupláját is megközelítettük és egyenletesen pötyög felfelé a lájkszám 🙂 Szóval bejelentkeztünk Chrisnél a gépezetért.

Második meglepetés: megkaptuk a Supreme hajvágógépet

Na nem azért lepődtünk meg, mert Christ irigynek gondoltuk volna, hanem mert ismertük a gyűjtőszenvedélyét és a Szent Vitrint, amibe minden Supreme őrültséget igyekezett összegyűjteni (amúgy azóta ugyanitt Supreme gyűjtemény eladó). Akárhogy is, nem voltunk benne biztosak, hogy az a több száz lájk elengendő indok lesz ahhoz, hogy az a bizonyos piros hajvágógép kikerüljön a gyűjteményből és csak 9/10-es VNDS állapotban kerüljön csak vissza 😀 De Chris vette a lapot és a kérést követő napon már ott figyelt nálunk a Supreme nyíró, készen a hajatlanításra. Köszi Chris!!!

Harmadik meglepetés: a göndör közben gondolkodott

Ennyi szervezkedés után hideg zuhanykért ért minket Dávid bejelentése, hogy ő közben nagyon megszeretett göndörnek lenni, és hogy ő már akkor sem szeretne tőle megszabadulni, ha ezt egy Supreme géppel tennénk meg. Újratervezés. Gondolkodás.

És itt jöhetsz Te a képbe: vállalnád Te a nyíratkozást?

A gondolkodásnak az lett az eredménye, hogy a kihívás továbbra is áll. Valakinek az olvasóink, követőink közül megadnánk ezt a lehetőséget, aki nem olyan hang, mint Dávid, hogy egy DS Supreme hajvágóval nyírathassa magát kopaszra. Sőt, még valamit bedobnánk jutalmul e nemes kíhívás bevállalásáért: egy adidas POD-S3.1 sneakerrel is gazdagabb lehet az, aki bevállalja.

Természetesen vannak szabályok

Jelentkeznél a kihívásra? Akkor az alábbiakat mindenképpen olvasd el és csak akkor jelentkezz, ha mindent megértettél és elfogadod a feltételeket. Olyan urat vagy hölgyet keresünk…

…akinek van értelmezhető haja,

Ha te amúgy kopasz vagy, csak „karbantartanád”, akkor NEM téged keresünk. Olyan jelentkezőt keresünk, akinek (egyelőre 😉 van értelmezhető hajkoronája a fején. Legyen már valami tétje 😀 Ezért a jelentkezésnél küldened kell egy képet, hogy most mi a helyzet.

…elmúlt 18 éves,

Magyarán nagykorú és személyesen viseli ezen döntése következményeit. Nyilván kinő az a haj hamar, de senki szüleivel nem szeretnénk közelharcot vívni utólag, mert esetleg nem kérdezte meg otthon, hogy lecsapathatja-e nullára a haját. Ez nyilván még 18 felett is megtörténhet, de onnantól már a te felelősséged.

…szerepelni szeretne az eseményt megörökítő videóban.

Nyilván erről az egészről szeretnénk vlogot csinálni, tehát olyanok jelentkezzenek, akiket nem zavar (sőt, kifejezetten szeretnék), hogy a hajvágógép pusztítását dokumentáljuk és feltoljuk YouTubera. És Facebookra. És Instagramra.

Supreme hajvágó - bevetésre készen!

Supreme hajvágó – bevetésre készen!

Így jelentkezhetsz

Erre a linkre kattintva jelentkezhetsz 2018. december 11-ig.  Add meg a szükséges adatokat és linkelj be egyet Instagramról vagy Facebookról egy friss képet a hajadról – fontos, hogy a beállítás nyilvános legyen, hogy láthassuk! Pár szóban mondd el a motivációdat, hogy miért vágnál bele ebbe a kihívásba!

Így választunk

A döntésünk teljesen szubjektív lesz. Ha több olyan jelentkező is van, akit szívesen lenyírnánk, közöttük sorsolunk majd. Tartaléknyerteseket is választunk/sorsolunk. Ha a nyertesről kiderülne, hogy esetleg ő is hang, vagy nem tudnánk összeszervezni vele a nagy nyíratkozást december folyamán, akkor a tartaléknyertesek kerülnek sorra (a kiválasztás/kisorsolás sorrendjében).

A kiválasztottat december 13-ig értesítjük és rajta leszünk, hogy a Karácsonyt már kopasz fejjel és egy új P.O.D sneakerrel a lábán ünnepelhesse 😀

Olyan is lehet, hogy úgy zárjuk a jelentkezést, hogy senki alkalmasat nem találunk (mint említettük, teljesen szubjektív a kiválasztás). Ebben az esetben a Supreme hajvágó DS, a cipő meg a raktárban marad, és mindenkinek megmarad a haja a fején.

adidas P.O.D. S3.1 fekete-fehérben

adidas P.O.D. S3.1 fekete-fehérben

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×