Vans x Disney – Boldog szülinapot Mickey!

Idén a Vans szervezésében ünnepli 90. születésnapját a Disney első ikonná vált figurája, Mickey egér. A sokunknak számos vicces pillanatot szerző mesehős igazán fiatalos karakter, hiszen túl a kilencedik ikszen is trendi tudott maradni. Heni korábbi cikkében már beszámolt a Vans és Disney közös kollabjáról, azonban a Mickey mánia itt korántsem ért véget. A dél-kaliforniai bázisú márka újabb, mindenki kedvenc egere által inspirált kapszulakollekcióval állt elő. A tovább után mutatjuk a részleteket!

Vans x Mickey Mouse

Vans x Mickey Mouse

Vans x rajzfilmfigurák

A Vans-nél nem számítanak újdonságnak a mesehősökkel turbózott kollekciók. Láttunk már Spongyabob, Hello Kitty, a Marvel szuperhősei és a Toy Story figuráival díszített termékeket. A Mickey egeres kollaborációval azonban azt kell mondanunk nagyon ráéreztek, hiszen  kedvenc egerünk kicsik és nagyok szívét is egyszerre rabolja el. A kapszulakollekció a “Mickey Throught The Decades” elnevezésre hallgat, ami találó is, hiszen a mesehős egészen a némafilmes fekete-fehér korszaktól napjainkig jelenik meg a termékeken.

"Mickey Throught The Decades"

“Mickey Throught The Decades”

 

Authentic

Az új kapszulakollekció gerincét, mint szinte minden ilyen kollaborációban a Vans, mára ikonikussá vált Authentic modellje adja. Most tényleg együtt ünnepelhetünk Mickeyvel, hiszen a cipő szinte egy teljes időutazásra hív minket. Az ezerarcú mesehős fekete-fehér alakban, védjegyévé vált piros nadrágjában, varázslójelmezében és szülinapi tortájával jelenik meg a lábbelin. A sűrű mintának tökéletes kontrasztot ad a világos alapszín és a hófehér középtalp is. Mint tudjuk az ördög azonban mindig a részletekben rejlik, így Mickey további emlékezetes pillanatai a cipő bélésén is megjelennek, amolyan felesleges, de bájos extraként viselőjén.

Vans x Mickey Authentic

Vans x Mickey Authentic

Pulcsi és sapka

A kollaboráció a cipő mellett még egy pulóvert és egy sapkát foglal magába. A pulcsi és a sapka is a cipőn látható “időutazós” rajzokkal lett díszítve. A sapin elején követjük nyomon a Mickey evolúciót 1928-tól napjainkig, a pulóvernek pedig a jobb ujja lett a már említett grafikával felturbózva.

Vans x Mickey

Vans x Mickey

Vans x Mickey

Vans x Mickey

A Vans és a Diney közös “Mickey Throght The Decades” modelljei november 16-án debütálnak a vans.comn weboldalon és a márkaboltokban egyaránt.

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×