Vans x Disney 2.0 – Mickey a célkeresztben

A Vans az utóbbi években töretlen reneszánszát éli. Nincs is ezzel probléma, hiszen egymást követik a jobbnál-jobb sneakerek. Ha emlékeztek, Vans x Disney kollab már készült az elmúlt években. Mivel is lett ez jobb/másabb különlegesebb? Mikor szerezheted be? Csekkold a tovább után!

A középpontban Mickey

Mickey Vans slip-on

Mickey Vans slip-on

A Vans és a Disney már elég sokszor dolgozott össze és bizony egyiket sem tudták elrontani. Ez most is igaz. Ahogy ezt más a cím is elárulta, ezúttal Mickey kerül a középpontban. A Disney első ikonikus figurája ugyanis ebben az évben tölti a kilencvenet. Ennek tiszteletére több ikonikus modell is ráncfelvarrásban részesült, amelyeket láthattok  is a cikkben.

Vans Mickey outfit

Vans Mickey outfit

Augusztusban már készült ugyan egy mini-collab, amiben 4 Sk8-hi kapott helyet, a Vans most kicsit újraszínezte, és híres Mickey filmeket vett alapul. Ilyen például a The Sorcerer’s Apprentice, ami külön Sk8-hi-t érdemelt, ráadásul bársonyból. A cipő eszméletlen jól néz ki szerintem, plusz remekül feldobja a sárga által generált kontraszt és a csillagos fűző, mint extra.

A packból elárasztanak minket lépőkkel, nekem azonban a személyes kedvencem az Old Skool.  A Mickey Club-ból ikonikussá vált Mouseskeeter szolgált alapul. A fő ok azonban, hogy bár szeretem a színes cipőket, ez pont egyszerűen lett nagyszerű, nem üvölt az arcodba, de pontosan tudod róla, hogy valami különlegesebb darab. Ezeknél készült egy jóval élénkebb darab is, azt lentebb csekkolhatjátok, bár baromi élénk, de lesz még nyár és rikító nyári sneakernek aztán szuper!

Vans Mickes Old Skool

Vans Mickes Old Skool

A kollab összesen 11 lépőt tartalmaz, férfi, női és gyerek méretekben egyaránt. E mellett ruházat (póló, pulcsi) és kiegészítők (hátizsák) is érkeznek. A hivatalos megjelenés e hónap ötödikén volt, és bár a hazai márkaboltok polcain is kaphatóak lesznek, pár napot még várnunk kell, hogy lecsaphassunk rájuk. Azt tanácsolom ne várjatok túl sokáig, nem hiszem, hogy a hetekig a polcon fognak ücsörögni.

Vans x Disney Mickey

Vans x Disney Mickey

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×