GOAT Black Friday

Pár éve a Black Friday meghódította Európát is. Az USA-ban ezt a napot tekintik a karácsonyi bevásárlás kezdetének. A jeles nap fő célja ebből adódóan, hogy minél több dolgot szerezzen be minél olcsóbban. A sneaker community sem maradhatott ki a mókából (nálunk a sneakerbox.hu shopban is volt és lesz is Black Friday akció 😉 A GOAT is megalkotta a saját eseményét, ami viszont a működési modelljükből adódóan más, mint más üzletekben, webshopokban. Ha kíváncsi vagy hogyan nyerhetsz egy ingyen lépőt kattints a továbbra!

GOAT Black Friday

GOAT Black Friday

Mi a kecske az a GOAT?

Aki picit is ismerős a sneaker resell világában annak nem lehet ismeretlen az a modell, amit a GOAT felépített. Egyszerűen egy community marketről van szó. Vehetsz és adhatsz is el lépőket az oldalon, viszont a két fél között a sneaker minden esetben át megy egy profi legit check folyamaton, ezzel garantálva a vevőnek a 100%-os eredetiséget. Ahogy a mondás is tartja nem a GOAT találta fel a spanyolviaszt, hiszen rengeteg oldal van, ami ugyan ezt a modellt követi, mint például a StockX vagy a Klekt – de jól csinálják 🙂

GOAT app

GOAT app

Black Friday

A GOAT pár éve fekete péntek alkalmából egy különleges játékra hívja az app-ot letöltőket. Az év legnagyobb megjelenéseiből pár darabot retail, retail alatt vagy akár ingyen is szétoszt a sneakerheadek között. A lépőkre ticketek segítségével lehet jelentkezni. Innentől a stratégia csak rajtad áll, hogy hogyan osztod el a ticket mennyiséget. A hatalmas sikernek köszönhetően idén sem maradhatott el az event. A felhozatalra idén sem lehet panasz. Human Race, Yeezy és Off-White lépők garmadája várja, hogy rájuk költsd az utolsó ticketed is. Újdonság, hogy idén nem csak egy pár lépőre, hanem akár egy packra is licitálhatsz.

Az app Black Friday opciója

Az app Black Friday opciója

Share, share, share

Ha eddig elolvastad a cikket adnék egy kis segítséget hogyan is többszörözd meg az esélyed. A trükk a megosztás. Minden esteben ha ticketet raksz egy cipőre feldobja az app a megosztás ablakot. Itt Facebook, Instagram és Twitter poszt mellet Insta storyban is megtudod osztani mindenkivel milyen cipőre is licitáltál. Összesen kb 60 és 70 közötti item található az appon. Minden megosztásért 25 ticketet kapsz. 60 cipő estében darabonként 4 megosztással számolva 6000 ticket a végeredmény. Ezek mellé jön a kevés early bird és loyalty bónusz. Kis kiegészítésként pedig az appon belüli earn ticket fülön felkeresheted a térképen lévő helyeket, darabját 5 ticketért. Arra azért figyelj a sok megosztás közepette, hogy az ismerőseidet ne spammeld tele 😀 Ha növelni akarod az esélyeidet, akkor szerintem inkább egy olyan cipőre tegyél, ami nincs agyonhypeolva – ezzel megnövelve az esélyeidet!

Hajrá

Remélem, minél többen kipróbáljátok ki ezt a trükköt és sikeresen bezsákoljátok a hűn áhított sneakert. Fontos tudni, hogy a Black Friday opció csak appon keresztül elérhető, gépen ne is próbáljátok.

Gera Z

Több évig magas szinten kosárlabdáztam, ekkor szeretem bele a sneaker világba.
×