Szeretnél egy stílusos adidas I-5923 (a.k.a. Iniki) cipő boldog tulajdonosává válni? Akkor jelentkezz játékunkba, ahol megnyerheted azt a színállást a sneakerbox.hu shop választékából, ami neked a legjobban bejön. Sőt, ha Instán meghívod barátaidat, akkor egy-egy pár adidas zoknival lepheted meg őket! Részletek és jelentkezés a tovább után!

Nyerd meg azt az I-5923 sneakert, ami a legjobban tetszik!
Nyerd meg azt az I-5923 sneakert, ami a legjobban tetszik!

Az adidas I-5923 (korábbi nevükön Iniki) sneakerek egyszerre hordoznak retro bájt oldszkúl formavilágukkal és csúcstechnológiás kényelmes a Boost talpnak köszönhetően. Számos színállás látott már napvilágot a modellből és most te is megnyerheted az egyiket. Ha most arra gondolsz, hogy “Á, biztos más nyeri meg…”, akkor gondolj arra, hogy azért a lottónál például tuti nagyobb az esély rá! És még szelvényt sem kell venned hozzá, csak az alábbiakat megcsinálnod 🙂

Nyerd meg Te azt az I-5923 sneakert, ami a legjobban tetszik!

Az alábbi egyszerű lépéseket követve jelentkezhetsz játékunkba, és hívhatod meg barátaidat, ha szeretnéd.

1. Válaszd ki, melyik I-5923 színállást szeretnéd megnyerni!

Nézd meg, hogy melyik adidas I-5923 cipő tetszik a legjobban a shop választékából – és persze, bizonyosodj meg arról is, hogy van-e a méretedben! Képzeld el, hogy belebújsz és hogy melyik állna a legjobban neked, majd ha megvan a kiválaszott cw, akkor nézd meg a cipő – méretet is tartalmazó – cikkszámát, például: B37947 (8.5)!

Itt találod a cikkszámot a shopban!
Itt találod a cikkszámot a shopban!

2. Kövess minket!

Iratkozz fel YouTube csatornánkra és kövesd be Instagram profilunkat! Ha már korábban megtetted, akkor hatalmas pacsi 🙂 Ez a lépés ne maradjon ki, mert ellenőrizzük és feltétele a nyeremény átvételének!

3. A jelentkezés lezárult.

A jelentkezés a játékba 2018. november 9., 22:00-kor lezárult.

+1 Hívd meg három barátod!

Meghívhatod legfeljebb három barátodat a játékba, ha Instagramon a játék posztja alá egy kommentben beírod @instanevüket. Ha szeretnének, ők is jelentkezhetnek a játékba, hogy nyerhessenek cipőt. Az viszont már biztos, hogy ha téged sorsolunk ki a játékban, akkor azok, akiket meghívtál a kommentedben, egy-egy pár ajándék zoknit választhatnak a sneakerbox.hu shop aktuális kínálatából!

Nyerj magadnak egy I-5923 sneakert és mellé zoknit a barátaidnak!
Nyerj magadnak egy I-5923 sneakert és zoknit a barátaidnak!

Jelentkezési határidő és sorsolás

Jelentkezési időszak: 2018. november 2-9., 22:00.

A jelentkezők közül 2018. november 10-én sorsoljuk ki a nyertest. A nyertessel e-mail-ben vesszük fel a kapcsolatot 2018. november 11-ig.

További szabályok és feltételek

Egyvalaki csak egyszer jelentkezhet a játékba. A meghívottak is jelentkezhetnek a játékba és ugyanúgy meghívhatnak másokat Instán kommentben – egy, kettő vagy legfeljebb három embert.

A kisorsolt nyertesnek 48 órán belül válaszolnia kell a kiértesítésünkre, igazolnia, hogy feliratkozott a YouTube csatornánkra és követ minket Instán, illetve megadnia a szállítási címet, ahová a cipőt és a zoknikat küldhetjük. Ha ezek bármelyike nincs meg, akkor a tartaléknyertest értesítjük.

A nyeremény egy pár adidas I-5923 cipő és három pár adidas zokni a nyertes, illetve meghívottjai által megadott méretben a sneakerbox.hu shop aktuális választékából. Amennyiben a kiválasztott méret esetleg nem állna rendelkezésre, akkor bármilyen másik I-5923 cipő, illetve zokni válaszható a sneakerbox.hu shop aktuális kínálatából.

A játék szervezésében és lebonyolításában az Instagram és a YouTube nem vesznek részt.

Adatkezelés

A jelentkezési lapon megadott adatokat a játék lebonyolítása céljából az SBOX 361 Kft. kezeli. Azon jelentkezők adatait, akik nem járultak hozzá a hírlevél adatbázisba való feliratkozáshoz, a játék lebonyolítása után töröljük. Az SBOX 361 Kft. részletes adatkezelési tájékoztatója itt található.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: shop@sneakerbox.hu

Írta: gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
gergő összes cikke

2 comments

Szólj hozzá a cikkhez!

*
*

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A sneakerbox.hu sütiket (cookie) használ. Az oldal böngészésével beleegyezel alkalmazásukba, részletek itt. Értem