Footshop AT Kicks R Good 08

Szombaton a Kicks R Good 08 beveszi a budapesti Dürlint, de ezúttal a Footshop csapata is komolyan odateszi magát – Footshop AT Kicks R Good 08 a tovább után!

Footshop AT Kicks R Good 08

Újra KRG, amit minden sneakerhead egész évben vár, és ezúttal a Footshopos srácok is erős felhozatallal készülnek nektek, hogy biztosan ne menjetek haza üres kézzel!

Azt még az elején szögezzük le, hogy az eseményt megelőző péntekig, vagyis október 19-ig az első 50 30.000 Ft feletti vásárló automatikusan ajándék jegyben részesül a budapesti boltban! A jegyekhez mindössze az e-mail címeteket kell megadnotok, és máris repül elektronikus úton a beugrótok. Hát nem fantasztikus?

Raffle time

Mindenki kedvence, Mr. Raffle is ott lesz szombaton a Dürlinben! Ezúttal 2 pár megnyerhető, és 3 pár megvehető Yeezy Boost 700 „Wave Runner” lesz terítéken. A 2db giveaway, és a 3 raffle YEEZY 700-ra csak és kizárólag a Footshop standnál történt feliratkozás után kvalifikáljátok magatokat. A sorsolásra a nap végén kerül sor. A raffle nyeretesek kérjük, hogy a vásárláshoz készüljenek a megszokott saját névre szóló bankkártyákkal!

Footshop AT Kicks R Good 08

Yeezy evolution kiállítás

Magyarországon először, a Footshop megnyitja archív cipőtárát, amelyből kizárólag a KRG-re, a legforróbb eddigi YEEZY releasekből érkezik majd egy válogatás. Ha még nem láttad élőben a régebbi modelleket, itt az ideje meglesni őket a Footshop Pop-Up közvetlen közelében! 😉

Footshop AT Kicks R Good 08

POP-UP Store

Champion, Fila, WoodWood, Nike, adidas, CDG, The North Face, BBC és még sok sok más márka, amelyeket itthon máshol nem találtok meg, illetve ezek közül is olyan darabok, amelyek a pesti Footshop-ban sincsenek. Sneaker és streetwear apparel egyaránt elérhető lesz a szombati KRG-n, érdemes csemegézni belőle!

FOOTSHOP X SNEAKERTRACKER FASHION-TECH SESSIONS #2

Idén a SneakerTracker-rel karöltve elkezdtek egy párbeszédet a hazai közösséggel és olyan szakemberekkel, akik az üzleti, vagy éppen a divat élet szereplőiként/építőiként releváns véleménnyel és információkkal bírnak sneaker vagy éppen street wear témában. Ennek a sessionnek az első része a budapesti boltban volt, melyről mi is írtunk korábban.
Az idei KRG-n egy külön 100 m2-es termet alakítottak ki, ahol a kerekasztal beszélgetések a Fashion-Tech Sessions második felvonásának keretében folytatódnak majd.

Footshop AT Kicks R Good 08

Témák/Timing:

A hazai street fashion jövője
// 13:00-13:45 + 15p szünet//

Multinacionális cégek és a street fashion találkozása
// 14:00-14:45 + 15p szünet //

High Fashion, Street Fashion, Fast Fashion – különbségek, hasonlóságok, átfedések
// 15:00-15:45 + 15p szünet //

Streetwear Influencerek / Influencer marketing és annak fontossága a szubkultúrában (Angol nyelven)
// 16:00-16:45 // Az Angol nyelvű kerekasztal beszélgetésen részt vesz többek között Icykof (How much is your outfit?) és Peter Hajducek (Footshop CEO) is.

AR PADLÓMATRICA AKTIVITÁS

Az Augmented Reality segítségével most 30.000 HUF értékű Footshop vásárlási utalványt nyerhetsz!

1. Töltsd le a „Footshop by Labrosse” alkalmazást Android, vagy iOS oprendszeredre és a készülék kameráját a print-re irányítva elindul az animáció.
2. Készíts screenshot-ot a kész animációkról
3. Az elkészült screenshotokat pedig töltsd fel az Instagram profilodba, illetve Insta Story-ként és használd a #footshopkrg hashtag-et!

A feltöltők között az esemény után kisorsolnak 3db 30.000 HUF értékű vásárlási utalványt a srácok.

Footshop AT Kicks R Good 08

Néhány infó

Csupa jó dolgok várnak rátok, ugye már meg van a jegyed? 😀 Ha nincs, akkor katt ide! Ha pedig már van, lapozz bele a Footshop AT Kicks R Good 08 Facebook eseményébe, vagy a hivatalos KRG eseménybe! Szombaton találkozunk! ✌️

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×