Footshop Breakfast Club presents: adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner

Bumm! Végre megérkezett Európába is a várva várt adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner: szombat reggel irány a Footshop, és szerezd be a legújabb Kanye West sneakert! Részletek a tovább után!

Footshop Breakfast Club presents: adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner

Bőséges reggeli, networking, cipők – el ne aludjatok!

A Wave Runner sztori

Még 2017. januárjában lecsevégre kapták Kanye Westet, ahogy az említett lépő van a lábán. Ekkor még nem sok mindent lehetett tudni a modellről, de később kiderült, hogy a becsületes neve Yeezy Boost 700 Wave Runner, és a Season 5 kollekció részeként debütált. Tavaly még halomra jelentek meg a 350 v2 modellek, és a 700-asról kikerült első képek elég nagy port kavartak a sneakerheadek körében. Tudjátok hogy van ez, fele csapat azt mondja, hogy hihetetlen gyönyörű (MUST COP), másik fele pedig, hogy egyenesen ronda (STRAIGHT DROP). Mindenesetre sokan rámentek a releasere, ami nem akármilyen volt: Kanye úr weboldalán, a yeezysupply.com-on jelent meg 300$-os retail áron, és további viszonteladóknál nem volt kapható. De a csavar csak ezután jött: a sneakerre egészen november elsejéig kellett várni, ez idő alatt pedig többszörös resell áron pörögtek a NYUGTÁK a különböző sneaker csoportokban és az eBayen is.

Hozzátenném, hogy Győző bloggerünk még tavaly ilyenkor írt egy cikket a modellről, amiben azt mondta, időt kell adni, hogy az emberek elfogadják. Láss csodát, egy év után itt az európai megjelenés, és mindenki meg van őrülve érte!

Mit tud a cipő közel 100 000 forintért?

Footshop Breakfast Club presents: adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner

Igen, jól olvastátok, a Yeezy Boost 700 Wave Runner bolti ára karcolja a 100 ezer forintot! De miért kerül ennyibe, mivel jobb mint egy v2?

Végre egy olyan Yeezy, ami nem egy „zokni”. A sneaker bőr és szövet részeket is tartalmaz a felsőrészen, valamint különálló nyelve van. Tényleg, itt végre vannak régeteg a felsőrészen, bele tudsz lépni, be tudod kötni úgy, hogy annak értelme is van.  A talp szokásosan Boost, de az egyik legvastagabb, amit az adidas valaha cipőbe tett!

Szombat reggel irány a Footshop

Tehát, itt az európai release, és most Budapest is kap belőle! Mondom mi a dolgod: szombat reggel felkelsz, 10-re odaérsz a Kristóf tér 4.-hez, és beregisztrálsz a rafflere. De ha ez nem lenne elég, ismét vár a finom reggeli is, de ezúttal felturbózták a srácok a menüt: Burrito/Bagel + Juices by Juicy, valamint Milk + Cereal Bar by popcorn bar!

Ami a menetet illeti:
» 10:00-11:30 Feliratkozás
» 12:30 Raffle & Eredmény hirdetés
» RETAIL ÁR: 97.990 HUF/300 EUR (Ne feledjétek, a releaseket csak és kizárólag saját névre szóló kártyával vásárolhatjátok meg!)

Facebook esemény itt, szabályok pedig itt!

Ha esetleg nem tudsz eljönni a megjelenésre, a releases microsite a te választásod!

Szombat reggel tali, el ne aludjatok! ?

Footshop Breakfast Club presents: adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×