Hate or Love: bemutatkozott az új Yeezy Wave Runner 700

2017 első felében zömével kaptuk az újabbnál újabb V2-es Yeezy sneakereket. Ez most augusztusban sem volt másképp, azt az egyet leszámítva, hogy ez nem éppen egy Zebra restock vagy egy új színállás droppolt – egy teljesen új sziluettet ismerhettünk meg, ami (szokás szerint) felkorbácsolta az érzelmeket a sneakerheadek körében. Összefoglaló cikkünk az új Yeezy Wave Runner 700 modellről a tovább után!

Padawan cikk

Ezt a cikket Győző még blogger padawanként írta, amikor még “gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Befutott a Yeezy 700

Korábban már hallhattunk pletykákat a cipőről, még januárban Kanyet is lencsevégre kapták az akkor még meg nem jelent sneakerrel a lábán. De túl sok mindent nem igazán tudtunk ezzel kapcsolatban. A cipő hivatalosan az Adidas Yeezy Wave Runner 700-ra hallgat és a Yeezy season 5 tagjaként debütált.

Első blikkre inkább hasonlít egy régi 90-es évekbeli edzőcipőhöz, mintsem a megszokott 350-es modellekhez. A felső rész puha szövet borítást kapott pár foszforeszkálós résszel tuningolva. Szinte, mint minden Yeezy ez is megkapta a Boost technológiát, amit kívülről egy roppant terebélyes, agresszív talp borít, ezzel egy robosztus hatást kölcsönözve az egész cipőnek. A színkombinációnak külön beceneve még nincs, a gyártó hivatalosan a Solid Grey/Chalk White/Core Black-nak nevezi a jelenlegi színállást.

Yeezy Wave Runner 700 - Kanye West új húzása

Yeezy Wave Runner 700 – Kanye West új húzása

Most megjelent vagy mégsem?

A szokásoktól eltérően ez most nem retailben, azaz a “kiválasztott” sneaker üzletek polcain landolt, hanem a rapper saját weboldalán, a yeezysupply.com weboldalon lehetett előrendelni. A sok utálkozó között azért akadt olyan, aki (valószínűleg a hype vagy resell szándék miatt) szívesen beruházott a 300 dolláros cipőre. Pár órán belül minden pár elfogyott, később pedig eBay-en és a különböző sneaker adok-veszek csoportokban, két-háromszoros áron kínálták a vásárlást igazoló nyugtát. Igen, még csak a nyugtát, mivel az igaz, hogy a cipőt már meg lehetett vásárolni, de magát a terméket csak november 1-jén kapják kézhez a „szerencsések”.

Yeezy Wave Runner 700 on feet

Yeezy Wave Runner 700 on feet

Yeezy Wave Runner 700 – összegzés

Kétségkívül az idei év egyik legextrémebb és legmegosztóbb dobása lett, amelyet nagyon sok ember negatívan fogadott. Abszolút jogos, hogy nem lett szép, de véleményem szerint Kanye hozta formáját és sikerült újítania a megszokotton. Szerintem időt kell hagyni mind az embereknek, hogy elfogadják az újdonságot, mind az egész koncepciónak, hogy teljesen kiforrja magát. Egyes pletykák szerint nem ez volt az egyetlen 700-as modell és a későbbiekben számíthatunk további színvariációkra. A Yeezy Mafia már ki is szivárogtatott egy zöldes színű Tan/Green cw-t.

Nektek hogy tetszik Kanye új dobása?

Yeezy Wave Runner 700 - retro és prémium (az ára biztosan)

Yeezy Wave Runner 700 – retro és prémium (az ára biztosan)

győző

Mostanra már inkább szenvedélyként tekintek a lépőkre, mint egyszerű hobbiként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×