Polaroid x Puma Rs – Retro másképp

Napjainkban több értelemben tombol a retro, ez több márkát is elért már. De mi lehet retróbb, mint maga a Polaroid?  Van menőbb, mint a kattintás után rögtön előhívott kép? És mint egy full prémium Puma lépő? Ha szerinted is nehezen überelhető ez a kombó, neked készült a Polaroid x PUMA kollab, csekkold a cikket a tovább után!

Polaroid x PUMA

Polaroid x PUMA

Bár a cipő fő inspirációja maga a fotó és a fényképezés, nem kell fotósnak lennünk, ahhoz, hogy megakadjon rajta a szemünk. Aki csak úgy szimplán értékeli a prémium kiadásokat, garantálni értékelni fogja, amit lát. A minőségi fehér  bőrt reflektív fűzők és a Polaroid márka ikonikus elemei teszik különlegessé.  Ilyen ( ha valakinek esetleg nem tűnt volna fel 😀 ) a nyelven lévő logó és a remek kontrasztot generáló fekete midsole és talp. Na és persze ne felejtsük el a kis fényképet reprezentáló  kis extrát a fűzőn. Szerintem egy cipő az ilyen apróságoktól lesz igazán ikonikus és érdekes.

Puma RS-0 Polaroid

Puma RS-0 Polaroid

Ketten vannak

Polaroid x PUMA RS-100

PUMA RS-100

Jó dolog is egy kollab. De még jobb, ha rögtön két taggal érkezik. A család második tagja a Puma RS-100. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a visszafogottabb modell a kettőből, de azért ezt sem kell félteni. A nyelven szintén megjelenik a szivárvány szerű színsor, e mellett a lépő talpán is, így azért szerencsére ez a modell sem a visszafogottságáról lesz híres. Ennek a cipőnek inkább retrósabb a külseje. A krém és a fekete színblokkolás már magában is ütős, de az élénk talp dobja fel az egészet igazán.

Puma RS-0 Polaroid

Puma RS-100 Polaroid

Honnan?

Polaroid RS-0

Polaroid RS-0

Ideje feleleveníteni a berlini kapcsolatokat, ugyanis a cipők először 31-én foglalják el a Bread&&Butter nevű shop polcait, méghozzá limitált példányszámban. A nagyobb megjelenés dátuma a következő hónap nyolcadika.
Az árak a minőséghez mérve meglepően korrektek. Az Rs-0 ára 120 dollár, míg a kistesó ára 100 dollárra rúg majd, így a vásárláshoz még bankot sem kell rabolnunk.

Forrás: Highsnobiety

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.
×