Az megvan amikor pont lecsúszol a buszodról és pár perc ácsorgás is óráknak tűnik? Az adidas BOOSTmegállója azonban igazi szórakozássá varázsolta a várakozást, hiszen egy leterített speciális futószőnyegen bárki tesztelhette a háromcsíkos márka legújabb BOOST innovációját.

adidas Runners BOOSTmegálló
adidas Runners BOOSTmegálló

Már évek óta tudjuk, hogy a termoplasztikus-poliuretán nem valami ipari szigetelőanyag, hanem az adidas valaha volt legjobb talpazattechnológiájának alapja, mely több ezer energiakapszulából épül fel: a párnázat sportolás közben maximális energiavisszaadást és egyedülálló hatékonyságot biztosít a viselők számára. A rendhagyó megállóba egy 4 méter hosszú BOOST szőnyeget terítettek, így várakozás közben bárki kipróbálhatta – akár cipőn keresztül is – a technológia előnyeit.

„A BOOST technológiával készült cipőket azoknak ajánljuk, akik futás közben maximális teljesítményre, tökéletes kényelemre és rendkívüli energiavisszaadásra vágynak. Biztos vagyok benne, hogy azok, akik kipróbálják ezeket a technikai futócipőket, többé nem akarnak majd mást viselni. A buszmegállóba kiállított BOOST szőnyegnek köszönhetően ezúttal mindenki megtapasztalhatta a párnázat előnyeit!” – hangsúlyozta Debreczeni Dóra, az adidas Runners Budapest futóklub csapatkapitánya.

A Mi részünkről hatalmas pacsi a készítőknek, üde színfolt a kezdeményezés hazai sneaker palettán. A videóban szereplő SolarBoost modellről már olvashattatok nálunk, keressétek a hivatalos hazai viszonteladóknál!