Adidas NMD Racer x Whitaker Car Club: Versenyre hangolva

Az adidas mindig a különleges formai és színvilágáról volt híres, valamint az elképesztő kollabjairól. Az új NMD Racer sem lóghat ki a sorból, ugyanis ezúttal a Whitaker autós klubbal közreműködve alkottak valami fantasztikusat. Ha szeretnél többet megtudni a versenyek ihlette lépőről, akkor kattints a továbbra!

Adidas NMD Racer x Whitaker Car Club

Az első on feet kép

Inspiráció

Az Adidas legújabb üdvöskéje az NMD Racer a luxusautók és a verseny kultúrából merítette egyszerű fekete és fehér sziluettjét, melyet a sarok részen feltuningoltak egy kis barna beütéssel. A felsőrészen az NMD-kben megszokott Primeknit garantálja az elegáns kényelmet. Az oldalán lévő csíkok pedig a gyorsaságot szimbolizálják. A hátsó részén megjelenik a Whitaker Car club felirat, a középtalp pedig boost technológiát kapott.

Adidas NMD Racer x Whitaker Car Club

A Whitaker Car Club felirat egyedivé teszi nem csak a színt hanem a hátsó részt is kiemeli

Megjelenés

A sú szűk első körben június 8-án jelent meg a Whitaker csoport tagjainál, mint a Social Status (Charlotte, NC), APB Store (Greenville, SC), A Ma Maniére (Atlanta, GA), és Prosper (Jersey City, NJ) boltok. Itt szemezgethettünk és vásárolhattunk egy-egy darabot. Viszont a világ többi részének se kellett sokat várni, mivel másnap június 9-én már az adidas.com-on is elérhetővé tették potom 200 dolláros vagy kb 56 ezer forintos áron.

Adidas NMD Racer x Whitaker Car Club

Adidas NMD Racer x Whitaker Car Club

Vélemény

Szerintem nagyon szépen passzolnak a színek és sikerült valami igazán különlegeset alkotni az adidasnál a visszafogott színhasználat ellenére is. A lépő megtestesíti a friss és fiatalos viseletet és magában hordozza az elegancia minden cseppjét. E mellett kitűnő nyári viselet, ebben a borzasztó melegben. Én mindenképp beszerzek egyet, ha lehetőségem lesz rá. 🙂

Adidas NMD Racer x Whitaker Car Club

Adidas NMD Racer x Whitaker Car Club

Adidas NMD Racer

Ár: 200$ (~ 56 ezer forint)
Megjelenés: 2018. június 9.
Szín: Fehér, fekete, barna

Adidas NMD Racer x Whitaker Car Club

Adidas NMD Racer x Whitaker Car Club teljes valójában, minden pompa nélkül fantasztikus

Kép- és Hírforrásunk a Solecollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×