Adidas NMD R1 STLT és CS2 – új színállások a shopban!

Az adidas NMD az Ultra Boost és persze a Yeezy mellett a három-csíkos márka sikerszériájának büszke képviselője. A siker a ma már klasszikussá vált NMD R1 OG-vel indult még 2015-ben, az NMD CS2 pedig a tavalyi évben vált közkedveltté. Bármelyik lépő is legyen a kedvencetek, most könnyen és gyorsan beszerezhetitek tőlünk a shopból. Ha egy kicsit informálódnátok vásárlás előtt, csekkoljátok a cikket a tovább után!

ADIDAS NMD R1 STLT PK SZÜRKE/FEHÉR

Ha valami jól működik miért is hagynánk abba – gondolták az adidasnál, így ismét új családtagokkal bővül a már eddig is népes NMD család. Ezért született meg a legújabb, NMD R1 STLT modell. Ahogy a képen is láthatjátok a sneaker full primeknitben díszeleg. De nem ez a legérdekesebb, hiszen láttunk már nem egy PK NMD-t, a fő különbség az ikonikus három csík teljes hiánya. A többi külsőség már ismerősként köszönhet vissza, mint például zokniszerű felsőrész, az egész kecses sziluett maga és természetesen a Boost talp. Összességében egy tökéletes tavaszi-nyári cipő, ami azoknak, akik szeretik az NMD szériát, nem fog csalódást okozni. A cipő teljes férfi méretsorban elérhető nálunk (azaz 40 2/3- 45 1/3), az ára pedig 54 990 forint.

ADIDAS NMD R1 STLT PK SZÜRKE/FEHÉR

ADIDAS NMD R1 STLT PK SZÜRKE/FEHÉR

Adidas NMD R1 STLT
Cikkszám: CQ2387
Színállás:Grey/Grey/Core Black
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 54 990 Ft
Méret: 40-45 1/3

ADIDAS NMD CS2 PK FEKETE/FEHÉR

Az új NMD CS2 esetében a fő különbség  előző modellhez képest a csíkok és a narancs talpelem színének változása. Nagy közönség kedvenc válhat még belőle, hiszen egyszerű és letisztult, ami sokaknak bejön. Szintén megmaradt a már megszokott full zokni külső, ami nekem például nagy kedvencem. Ha a kettő közül kellene választanom, erre szavaznék. A méretsor majdnem ugyanaz, mint a korábbi NMD esetén (40-46). E mellett az ár is változatlan, úgyhogy a döntést ez biztosan nem fogja befolyásolni.

ADIDAS NMD CS2 PK FEKETE/FEHÉR

ADIDAS NMD CS2 PK FEKETE/FEHÉR

Adidas NMD CS2 PK
Cikkszám: CQ2372
Színállás: Core Black/Carbon/Red
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 54 990 Ft
Méret: 40-46

Összességében, ha egy kényelmes, mutatós sneakerre vágytok, egyikkel sem tudtok mellé lőni, keressétek őket a sneakerbox.hu shopjában!

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×