Májusi Insta Sneaker Recap!

Nem is lehet kérdés, annyi jó képet/sneakert láttunk az instán, hogy muszáj volt elhozni nektek a májusi Insta sneaker recapet! Katt a továbbra, és lessétek meg, hogy mik voltak a május legheatebb képei!

Insta Sneaker Recap

Korábban már csekkolhattatok egy Insta Sneaker Recapet a blogon, most újra ideje volt már meglesni, hogy mi a pálya az instán. Azt, hogy milyen képeken taggeltetek be minket, milyen trendek futnak éppen, vagy szimplán csak azt, hogy mik a legszebb cipők manapság.

@SNEAKERBOXHU #SNEAKERBOXHU

Amennyiben betaggeltek minket a képeiteken, illetve a kép leírásában beleírjátok a #sneakerboxhu-t, akkor biztosak lehettek benne, hogy eljut hozzánk a content. Most ezekből szemeztünk, de nagyon nehéz volt választani, hogy melyik kerüljön be, túl sok jó volt 😛

https://www.instagram.com/p/BjIHhL5FzaM/?taken-by=yung_verzache

https://www.instagram.com/p/Bi959Z5gRar/?taken-by=attila_szabo_photo

Hungarian Sneakerheads

Kis hazánk az elmúlt évek során egyfolytában épült bele a nemzetközi sneaker körforgásba, ez vitathatatlan. Rengeteg új érdeklődő, fiatal került be a ‘game’-be, olyan rendezvények kerülnek megrendezésre, amik globálisan nézve is megirigyelhetők. Ezeket tudva nem is olyan meglepő, hogy milyen jó képek készülnek idehaza, szóval instant csekitáut kötelező mindenkinek:

View this post on Instagram

Floating Yeezy

A post shared by Milán Szabó (@milanszabo01) on

Klasszik PS + sneaker kombó:

View this post on Instagram

Love is in the Air… Jordan ?

A post shared by David Nagy K (@davidnagyk) on

Sneaker Rotation

Májusban erősebbnél erősebb kollekciókat láthattunk, szavak nélkül a legjobbak:

View this post on Instagram

splash

A post shared by TQ (@kickstq) on

Gourmet sneakerheadeknek kedvezve:

View this post on Instagram

"COLLECTION" is growing. ?

A post shared by Tobs (@hypetobs) on

Chicks with Kicks

Mára már az is egyértelmű, hogy a sneakerek nem csak a srácok „sportja”, és elég keményen helyt állnak benne a csajok is. Óriási respect nekik, egyébként nagyon patika képeket lőttek, szóval lehet a srácoknak is kéne tőlük tanulni valamit.

https://www.instagram.com/p/BjRi9AOgREE/?taken-by=julinfinity_

https://www.instagram.com/p/BjcwyMjhZos/?taken-by=0callmepeach0

Sneakers+Puppies = Love

Mindig jó, hogyha fel tudjuk valamivel dobni a képünket, hogy ne csak ‘állandóan’ sneakerek legyenek a középpontban. Remek mód erre az, ha valaki a kompozícióba veszi a háziállatját, éppenséggel a kutyáját. Mindegyik képnek ad plusz 1000 cukifaktort, és az biztos, hogy bármilyen témát feldobnak a kutyusok.

Hypebeast, szó szerint:

Insta Sneaker Recap

Nagyon szeretjük ezt a formátumot, és szeretnénk továbbra is folytatni. Ahhoz, hogy naprakészebbek legyünk, a ti segítségetek is jól jön! Mindenki képeire kíváncsiak vagyunk, de nagyon nehéz megtalálni a több millió fotó között azokat, amelyeket nem tudunk könnyen elérni. Ha szeretnéd, hogy a te képeidet is tudjuk csekkolni, akkor taggelj be minket a képeken, vagy használd a #sneakerboxhu taget.

Ha további prémium kontentre vágytok, akkor mindenképpen kövessetek minket az Instagramon is, a @sneakerboxhu név alatt megtaláltok minket!

Cover fotó: @kickstq

littletkforyou

“Miért kell neked még egy pár cipő? Nem csak két lábad van?” hangzott el sokszor a kérdés, de a polcon még mindig van hely.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×