Insta sneaker check: óriási tűz az Instagramon

Az Instagramon napról napra látunk jobbnál jobb képeket sneakerekről, outfitekről, ezért szeretnénk mostantól megosztani veletek is, hogy szerintünk mik a legjobb képek nemzetközi és hazai szinten a platformon. Katt a továbbra és nézd meg az első Insta sneaker check-ünk!

Insta Sneaker Check

Az első Insta Sneaker Check-et amiatt hozzuk el nektek, mivel nap mint nap látunk jobbnál jobb sneakereket az Instagramon, még sem volt eddig, hogy megosztottuk volna veletek a kedvenceinket. Ha te is látsz egy jó képet, ne habozz, taggelj minket a @sneakerboxhu néven, és meg fogjuk nézni!

Téli hess

Remélhetőleg nem kell már mostantól sokat gondolnunk a télre, de azért az biztos, hogy a hó nagyon jó téma lehet egy fotóhoz. Lehet, hogy hóban nem vennénk fel, de a képen óriásit megy a ‘repülő’ NMD Primeknit ‘Olive’ 😍

https://www.instagram.com/p/BfV31mUlvPp/?taken-by=mr_balazs.s

A hóba nem csak BOOST-tal és Primeknittel lehet kimenni, van aki például a klasszik Timberland bakancsot preferálja.

Jordanek a középpontban

Habár sokan kételkednek a Jordan brand jövőbeni sikerességében, és azt jósolják, hogy az adidas veszi át a szerepét a  sneaker piacon, ennek ellenére viszont még mindig az Air Jordanek vannak a legtöbb minőségi Insta fotó középpontjában.

Február végén, március elején nagy hype övezte a Bred Toe-t, amely Magyarországon is release-elt szerencsére, úgyhogy az itthoni fanoknak sem kellett csalódniuk.

Március 3-án mindenki az új OFF-WHITE x Jordan 1-ről beszélt, nem csoda, hogy tele van velük a ‘gram.

https://www.instagram.com/p/Bf8yMclg4qn/?taken-by=ramfess

Időről időre viszont nem csak az éppen aktuális hype van előtérben, hanem előkerülnek a klasszikusok is, ebben az esetben például a 4-es, 5-ös és 6-os ‘Oreo’.

https://www.instagram.com/p/BgHeX6hFFQF/?taken-by=bboylaspin

Szavak nélkül 😳

Kézbentartós, fejkitakarós

Klasszik sneaker fotó kompozíció, amikor a kezünkben tartunk egy cipőt, amely kitakarja az arcunkat, a cipőn a fókusz, a háttér pedig homályos.

Ilyen képet lőtt Farkas Christian is (a ‘hogyan csinálj kúl sneaker fotót?’ interjút itt találjátok meg vele) a Toucan’s Soleshots projektjéhez egy AM97 Silver Bulletről.

https://www.instagram.com/p/Bfbt8_whOMU/?taken-by=toucanssoleshots

Az ilyen kompozíció mindig nagyot üt, de ha még egy Futurecraft 4D-vel is fűszerezzük… 😵

Légy te is része a közösségnek!

https://www.instagram.com/p/BgD-HHvFvXC/?taken-by=attila_szabo_photo

Nagyon örülünk, hogy Magyarországon is ekkorát fejlődött a sneaker kultúra, és emiatt a sneaker fotók minősége is.

Mindenki képeire kíváncsiak vagyunk, de nagyon nehéz megtalálni a több millió fotó között azokat, amelyeket nem tudunk könnyen elérni. Ha szeretnéd, hogy a te képeidet is tudjuk csekkolni, akkor taggelj be minket a képeken, vagy használd a #sneakerboxhu taget.

Ha további prémium kontentre vágytok, akkor mindenképpen kövessetek minket az Instagramon is, a @sneakerboxhu név alatt megtaláltok minket!

littletkforyou

“Miért kell neked még egy pár cipő? Nem csak két lábad van?” hangzott el sokszor a kérdés, de a polcon még mindig van hely.
×