Mindent az állatokért: Tetovált Állatmentők x DRK

Egy igazán nemes cél érdekében állt össze Magyarország legkülönlegesebb állatvédő csapata és a DRK. A Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesülettel közösen megalkotott kollekció az állattartás problémáira hívja fel a figyelmet. Mi is kinn voltunk a Tetovált Állatmentők x DRK bemutatóján, ahol a kollekció mellett a sneakerek is helyet kaptak. A közös kollekcióról, történetéről és a bemutatóról a tovább után olvashattok!

A közös meló: Tetovált Állatmentők x DRK kollekció

A Tetovált Állatmentők egyesülete nyolc évvel ezelőtt, 2010-ben alakult. Azóta a csapat tagjai puszta elszántságból és önerőből tesznek meg mindent a megkínzott, rossz körülmények között élő vagy balesetes állatokért. A több mint harminc önkéntesből álló csapat tagjai már több száz állatot mentettek meg és láttak el, valamint segítettek nekik új otthonra találni.

Tetovált Állatmentők x DRK

A mentett állatok is részt vettek

Az ő munkájukat hivatott népszerűsíteni és segíteni a DRK programja, a Dorko Propaganda, melynek keretein belül közös kollekciót dobtak piacra az egyesülettel, melynek profitja teljes egészében az egyesületet támogatja. A kollaborációt egy két színben kapható póló és egy sapi alkotják, melyek beharangozója és bemutatója egy összejövetel formájában az Andrássy úti Dorko üzletben volt.

Tetovált Állatmentők x DRK

a bemutatón

Az eseményre mi is kilátogattunk, hogy közelebbről megismerkedjünk a kollekcióval, illetve a mögötte álló ötletekkel, történettel.

Az eseményről

Az esti bemutatóra az üzlet elég hamar megtelt érdeklődőkkel, legyenek két- vagy négylábúak, hiszen az est elmaradhatatlan vendégei voltak az egyesület, és persze a vendégek kutyusai is. Az esemény alatt természetesen pezsgett az élet az üzletben és előtte is: a látogatóknak az állatmentők csapatával is volt lehetőségük beszélgetni, kérdezősködni.

A középpontban persze az új kollekció állt, fehér és fekete pólók, valamint egy snapback, melynek megvásárlására már ott helyben lehetőség nyílt.

Tetovált Állatmentők x DRK

a kollekció: sapi és pólók

A bemutató csúcspontjaként a Tetovált Állatmentők alapítója, Perédi Gergő is felszólalt, mesélt a vendégeknek a céljukról, történetükről és munkájukról.

Tetovált Állatmentők x DRK

Perédi Gergő, az alapító

Ezt követte egy rövid bemutató, melyben a modellek kutyusokkal együtt vonultak fel, prezentálva a Tetovált Állatmentők x DRK kollabot.

Tetovált Állatmentők x DRK

a kutyás bemutató

Tetovált Állatmentők x DRK

a kollekció egy darabja

A bemutató után folytatódott az este: zene, italok, beszélgetés, nézelődés. Ugyan az esemény alatt értelemszerűen a kollekción volt a hangsúly, de a sneakerek is végig kinn voltak a polcokon, melyeket szintén meg lehetett vásárolni az esemény alatt. Természetesen mi is szemezgettünk velük.

Tetovált Állatmentők x DRK

a sneakerek sem maradhattak el

Beszélgettünk az alapítóval

Az est folyamán volt szerencsénk elcsípni Perédi Gergőt, a Tetovált Állatmenetők alapítóját, hogy kicsit kifaggassuk az együttműködés kulisszatitkairól.

Tetovált Állatmentők x DRK

Gergővel beszélgettünk

Elmesélte, hogy a kollekció ötlete már jóval korábban megfogalmazódott, és közös tervezgetés, ötletelgetés után most sikerült elkészíteni és piacra dobni. Természetesen ez egy hatalmas előrelépés számukra, hiszen így remélhetőleg jobban bekerülnek a köztudatba is, és hatalmas támogatást is jelent számukra a közös munka, mellyel tovább tudják fejleszteni, bővíteni jelenlegi péceli központjukat.

Tetovált Állatmentők x DRKGergőtől azt is megtudtuk, hogy hosszabb távra terveznek, és remélhetőleg a kollekció újabb darabokkal bővül majd a jövőben. Mesélt még nekünk a munkájukról és filozófiájukról a kezdetektől napjainkig, valamint a tapasztalataikról és az elmúlt nyolc évről. Minket teljesen lenyűgözött az, hogy mekkora odaadással, időt és energiát nem kímélve, teljesen önerőből viszik a hátukon az egyesületet és az ügyet amiért harcolnak.

Bepillantást nyertünk abba, hogy mekkora munka és kitartás, illetve hány ember akarata és elszántsága van egy ilyen egyesület mögött, hiszen nap mint nap dolgoznak az állatok jobb életéért.

Tetovált Állatmentők x DRK

MisiTheOfficial

Az első sneakeremért még a szüleimnek könyörögtem, de ma már magamat kell győzködnöm, hogy ne minden pénzem cipőkre költsem.
  • sklep internetowy szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, fantastic blog structure! How lengthy have you been blogging for? you make running a blog look easy. The full look of your site is wonderful, let alone the content material! You can see similar here dobry sklep
×