Rastaclat, a legmenőbb sneaker kiegészítő

Az önmagában még nem elég, ha a lábadra húzol egy jó cipőt, tudni kell hozzá felöltöznöd, hiszen lényegében úgyis az összkép a fontos. Rengeteg ruhadarab, márka, stílus áll rendelkezésedre ahhoz, hogy igazán jó outfitet hozz össze. De ha már megvan a megfelelő cipő és a hozzá illő szett, akkor mindezt még feldobhatod kisebb kiegészítőkkel, mint például egy óra, nyaklánc vagy akár egy karkötő, ami teljes mértékben megy az aznapra választott lépődhöz. Most biztos megfogalmazódott benned a kérdés, hogy létezik-e ilyen, elárulom, igen! Ez a Rastaclat! Ha kíváncsi vagy rá, kattints a továbbra!

A brandről

A márkát az eredetileg afrikai származású Daniel Kasidi alapította meg 2010-ben Californiában. Daniel nagy szerelme a gördeszkázás, innen is jött az ihlet, hogy cipőfűzőből készítsen karkötőt az úgynevezett paracord technikával. Majd Daniel a barátai biztatására több karkötőt is készített és rájött, hogyan lehet a legszebben összefonni a fűzőt, így megszületett a Rastaclat. Azóta viszont már Amerikában nagyot ment a cucc, rengeteg rapper, sportoló viselte már a brand termékeit, többek közt a Rae Sremmurd, The Game, ASAP Rocky, illetve a fél NBA.

Rastaclat -Adidas EQT-

Rastaclat -Adidas EQT-

Miért a Rastaclat a legjobb kiegészítő?

A clat eredetileg is cipőfűzőből készült és ez máig sem változott, mint tudjuk rengeteg színű és mintázatú cipőfűző létezik, a cég ezt pedig jól kihasználja. A karkötő rengeteg színben elérhető és a paletta egyre csak bővül, szóval szerintem kizárt, hogy ne találnád meg a saját cipődhöz illőt, egyes cipőkhöz még külön színállás is készült, na de erről majd a későbbiekben. A karkötő női és férfi színekben is egyaránt elérhető, illetve a cipőfűzős változat mellett azóta már több anyagból is készül, akár bőrből vagy pediglen ejtőernyő zsinórból is.

Rastacalt -Jordan 4 "Toro Bravo"-

Rastacalt -Jordan 4 „Toro Bravo”-

Kollab, kollab, kollab!

Rastacalt X YEEZY 350v2 Frozen Yellow

Rastacalt X YEEZY 350v2 Frozen Yellow

Mint ahogy már említettem rengeteg, olyan sneaker van amely kapott saját színállású Clat-et, mint például a Jordan 1 Bred, a Yeezy Frozen Yellow, a Beluga 1.0 vagy az NMD Runner OG és még sorolhatnám. Azonban a cipős kollabokon kívül még rengeteg érdekes darab születette, például a kínai újév témájában, 2017-ben a Year of the Dog, 2018-ban pedig a Year of the Rooster. Ezen kívül még készül egy PAC-MAN Pack is, ahol díszcsomagolásban rögtön két darab karkötőt is kaptunk. A cég már többször is kollaborált a Bait-tel amely eredményeképpen születtek meg a Bruce Lee nevével fémjelzett karkötők. Az én személyes kedvencem a már említett Year of the Dog mellett a Huy Fong Foods kollabból származó karos.

Rastaclat X Huy Fung Food

Rastaclat X Huy Fung Food

NBA kollekció

A márka az NBA-vel is dolgozott már együtt, de nem is akárhogy! Ezt a kollabot két nagy részre lehet bontani, hiszen külön van egy  TEAM kollekció, amely magába foglalja az összes NBA csapatot, és van egy PLAYER kollekció, melyben 11 NBA super star kapott helyet, többek közt Stephen Curry, James Harden vagy pedig LeBron James. Ezen kívül még készült a 17-es és a 18-as ALL-STARS játékokra is egy-egy külön darab.

Rastaclat X NBA TEAM collection

Rastaclat NBA TEAM collection

 

Képforrás: rastaclat.com/shopinsta

Ocsenás Adrián

Nálam minden a rappel kezdődött, majd jött a kosarazás és a sneakerek... Mára az időm nagy részét ezek töltik ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • William szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Absolutely enchanted by my Gamzi Selenite bracelet! The calming energy it radiates is truly remarkable. The Selenite beads are not only beautiful but also carry a sense of tranquility. I love how versatile it is, effortlessly elevating both casual and dressy looks. The quality and craftsmanship are superb. Highly recommend this piece for anyone seeking a touch of serenity in their daily accessories. https://gemzi.de/
×