Virgil Abloh Off-White alapító a divatvilág csúcsán

Ahogy azt már bizonyára sokan hallottátok: Virgil Abloh, az Off-White alapítója vette át a Louis Vuitton „férfiosztályát”, miután Kim Jones az LV előző designere a Diorhoz igazolt át. A cikkben a kinevezés hátteréről, és a márka jövőbeli várható irányzatáról lesz szó, katt ha érdekel, hogy mi sülhet ki a hypolt designer és a luxusmárka együttmunkálkodásából!

Ezt a cikket Marci padawanunk írta, aki ezzel a cikkel is gyűjti a kilométereket, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Virgil a nulláról épített fel egy világhírű brandet. Valamint dolgozott már Kanye Westnek, és Lil Uzi Vertnek is és sikeresen kombinálta a luxust és a streetweart. Valószínűleg az LV-nél is ez lesz a feladata.

 

Virgil Abloh a Louis Vuittonhoz igazolt

Virgil Abloh a Louis Vuittonhoz igazolt

Miért érdekes választás?

Kim Jones távozása után sokan azt hitték, hogy egy másik nagy divatháztól szerződtet desingert az LV, de nem így lett. A választás abban is érdekes, hogy Virgil lett az LV első színes bőrű tervezője. A színes bőrű tervezők ritkák a luxus divatházaknál, ezen a nagyon rövid listán csak Olivier Rousteing van még, aki a Balmain tervezője.

Abloh ezt nyilatkozta: „A legvadabb álmaim váltak most valóra! Ez egyben egy üzenet is a fiatal generációnak, hogy nem kell egyféleképpen kinézned ahhoz, hogy megkapj egy ilyen pozíciót! Nagyszerű így nekikezdeni a munkának.” Ezen kívül kiemelte, hogy az LV választása rávilágít arra, hogy a luxusmárkák és a streetwear megférhet egymással.

Az LV „maradibb” rajongói  és vásárlói talán félhetnek attól, hogy Virgil letéríti a márkát a klasszikus vonalról, de szerintem Virgil nyilván szem előtt tartja majd a több mint 150 éves márka irányelveit.

Virgil Abloh: Off-White után LV

Virgil Abloh: Off-White után LV

Virgil Abloh x LV – összességében

Szerintem Virgil Abloh egy nagyon jó választás volt. Ha valaki akkor ő tudja, hogy hogyan lehetne az LV-be egy kis streetweart csempészni, és talán megszülethet a hypebeastek grálja az OW-LV collaboration is. Ha így lesz, akkor azt még nem tudni, hogy formabontó vagy hagyományos lesz, de az tuti, hogy nem lesz olcsó 😀Louis Vuitton @ Place Nendome Paris

padawan

Ezeket a cikkeinket blogger padawanjaink írják - ők cikkről-cikkre közelebb jutnak ahhoz, hogy sneakerbox bloggerek legyenek :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, marvelous weblog format! How lengthy have you been blogging for? you made blogging glance easy. The whole glance of your site is excellent, as well as the content! You can see similar here najlepszy sklep
×