Kicks R Good 07 beszámoló

Április 7-én megrendezésre került az adidas Originals Deerupt presents: Kicks R Good sneaker fesztivál, melynek idén a Tesla adott otthont a belváros szívében. Rengeteg sneakerhead megfordult a hetedik káergén, a Teslát elöntötte a hype. Természetesen a sneakerbox csapata is képviseltette magát, szóval nem maradhat el a beszámoló: most cikkben és hamarosan jönnek a videók is! Kattints a továbbra és tudj meg mindent az idei KRG-ről.

Kicks R Good 07

Kicks R Good 07

Kicks R Good 07 beszámoló videó

Impozáns sneaker felhozatal az asztalokon

A hatodik KRG a Bálnában 2017-ben alaposan feljebb tolta a mércét és idén is elmondhattuk, hogy sneakerekből nem volt hiány. A KRG eleget tett a hypebeastek igényeinek, volt bőven a kis és nagy hájpbísztek által keresett modellekből: voltak Yeezy halmok, Off-White collabok minden mennyiségben, retro Jordan-ek és az utóbbi időben elmaradhatatlan chunky sneakerek, főként Balenciaga Triple S. Természetesen jelen voltak a klasszikusok is, és volt egy két ritka különlegesség is, de idén a KRG a legeslegelső sorban a hype-ról szólt.

Yeezy halmokban - haldoklik a hype?!

Yeezy halmokban – haldoklik a hype?!

Sneakerhead generációváltás: pipa

Ismét rengeteg fiatal volt a látogatók között (ez alatt a 12-15 éveseket kell érteni), de a tavalyi meglepetés után ez most már szinte fel sem tűnt 😀 Egy biztos, nem irigylem a srácok szüleit és pénztárcáit: celebeket megszégyenítő outfiteket sorakoztattak fel.

Nem csak magyarok, hanem ázsiai és prágai, pozsonyi és bécsi arcok és tűz sneakereik is erősítették a mezőnyt, mind az asztalok, mind a látogatók között.

Vége a Yeezy hypenak? Nem.

Arról a pletykáról, hogy haldoklik a Yeezy hype csak annyit mondanék, hogy sok 350-es Yeezy volt az emberek lábán, és 750-esből, 700-asból is fel-fel tünedezett a terepen. Az eladók asztalai is a Yeezy 350-esektől roskadoztak és még most is sok fogyott az olyan színállásokból, mint a Blue Tint, Frozen Yellow, vagy a Beluga 2.0, úgyhogy szerintem még ne temessük a Yeezy-t, legalább is itthon még ne – attól, hogy már nem teljesít olyan erősen resellben egy cipő, az még nem jelenti, hogy nem népszerű.

A Jordan 1-es retro láz is tombolt a KRG-n, a piros-fekete-fehér, kék-fekete és a top3 minden létező kombinációban feltűnt.

Jordan on feet

Jordan on feet

On-feet recap videó

Belépés csak tiszta cipővel!

Ha esetleg a nagy tülekedésben a belváros utcáitól összekoszolódott volna a cipőd, akkor sem kellett sokáig megoldás után keresgélned, hiszen az adidas sneaker cleaning team profi tisztítószerekkel ápolta a lépőket az egyik sarokban. Így még annak is jó kedvvel telt az event, akinek útközben letaposták a kedvenc sneakerét. A srácok elmondták, hogy teljesen kifogytak a tisztítószerekből a nap végére, egy doboz tisztító kit azért maradt a sneakerbox csapatnak, amit hamarosan unboxingolni fogunk 😉

KRG merch

A KRG-s srácok is kitettek magukért. A heat ott volt a kollekciójukban. Nagyon eltalált színekkel és népszerű darabokkal ugyan garantált a siker, de ez még nem minden. A limitált termékek ugyanis még ennél is kelendőbbek és hát valljuk be, ha meglátunk egy srácot, vagy lányt rikitó narancs- vagy citromsárga pulóverben KRG 07-es mintával az utcán, akkor még a vak is látja, hogy sneakerheaddel van dolgunk.

Heat a KRG kollekcióban

Heat a KRG kollekcióban

Magyar márka született

A KRG 07-en nem csak a KRG hivatalos kollekciója droppolt, hanem a Maklari is. Maklári Erik márkája egy teljesen új fejlesztésű retro vonalvezetésű cipőmárka. Mondom még egyszer: teljesen új magyar cipőmárka!!! És az idei Kicks R Good-on mutatták be az első kollekciót, ami három színállásból áll, a nagy „8”-as márkajelzés mindegyiknek közös jellemzője, és még az is, hogy kb. egy hónapon belül droppolnak majd a Bp Shopban.

Egy egészen egyedi, egyetlen darabos KRG-s színállást is megcsodálhattunk: a fő vizuális eleme a rengeteg apró KRG logó a cipő felsőrészén, ami egy nagyon érdekes megjelenést nyújt, mégsem tolakodó. A másik érdekesség a nyelven található fotó. A ‘Stan Smith’ stílusú nyelven lévő grafikán az arcvonásokban nem mást, mint Perjési „Lapeno” Rolandot, a KRG ötletgazdája és fő szervezőjét ismerhetjük fel.

Nekünk nagyon tetszett az első találkozás ezzel az új magyar sneaker márkával és kíváncsian várjuk, hogy mit tartogatnak még számunkra a srácok 😀

Na ti hány KRG logót láttok a képen?

Na ti hány KRG logót láttok a képen?

sneakerbox.hu a KRG-n

Csapatunk standjánál is sokan megfordultak. Nálunk sem volt hiány cipőkben, de a legtöbb figyelmet idén egyik friss ‘art projectünk’ az Off-White custom poroltó kapta, amit sadboi csapattagunk droppolt. És természetesen tartogattunk más meglepetéseket is, ugyanis rengeteg matricával és extra kedvezménnyel is készültünk a látogatók számára. Köszi srácok, hogy hozzánk is benéztetek 😛

Sneakerbox in da house

Sneakerbox in da house

Élő VS: nézzétek meg mi lett a végeredmény!

Persze nem csak a nézelődtünk, hanem interjúkkal és élő VS szavazással is készültünk. Yeezy 350 vagy 500? Pinroll vagy nadrág zokniba tűrése? „Off-White” vagy az eredeti Jordan 1-es? Kosár vagy foci? Köszi, hogy ennyien szavaztatok!

VS. szavazás élőben

VS szavazás élőben

Rácsok mindenhol

A hetedik Kicks R Good fő atrakciója kétségkívül a Deerupt hazai bemutatója volt. Az adidas remek kis standdal, sneaker art-tal és fotós sarokkal is készült, mindenhol visszaköszönt a virtuális és a valóságos rács.

adidas Deerupt On Feet

adidas Deerupt On Feet

Custom?

Élő bemutatóval szórakoztatta a sneaker kedvelőket a DentKicksCustom, egy fehér Iniki volt idén az alany és valóban sok érdeklődőt megmozgatott a custom téma is.

DentKicksCustom munka közben

DentKicksCustom munka közben

Kicks R Good raffle

Az egyik legjobban várt esemény a délután négykor tartott raffle volt, ahol Yeezy-k, Jordan 1-esek, a legutóbbi Pharrell Williams NMD HU dropból a fehér és a ‘Holi’ cw-t és a Wotherspoon Air Max 97/1-es várták a nyerteseket, hogy megvásárolják őket.

Az elmaradhatatlan Ruffle

Az elmaradhatatlan Raffle

A hosszas összesítés és kikiáltás után sorra gyűltek a szerencsések, akik utána retail áron juthattak hozzá a limitált cipők valamelyikéhez. Nyilván a limitáció csak a retail árra vonatkozott, hiszen a reseller asztalokon minden cipő megtalálható volt, természetesen nem bolti, hanem resell áron.

Kicks R Good 07 raffle - gyűlnek a vásárlók

Kicks R Good 07 raffle – gyűlnek a vásárlók

És akiknek nem volt szerencséjük a raffle-el azok a kikiáltás után egyből megrohamozhatták a még délután öt körül is roskadozó asztalokat és beszerezhettek még egy két lépőt.

Zene nélkül mit ér a KRG?

A nap folyamán jobbnál jobb beat-ek váltották egymást. Nyilvánvaló, hogy a mi szívünk a sneakerboxos srácok felé húz, Dávid és Levi felpörgették a közönséget, ment a szettjük alatt a bólogatás, de előttük is rendben volt a dolog és a KRG-hez méltó zenei felhozatal volt jelen. És aki nap közben nem tudta kiélvezni a zenét, annak ott volt az egész éjszaka és az after party az Anker’tben a Bp Shop x Black Trap prezentálásában. Az afteren is átlagnál jóval több hype cuccot láttunk a bulizókon és talán csak annyiban különbözött egy „normál” bulitól, hogy az emberek az átlagnál jobban vigyáztak, hogy ne lépjenek a másik lábára, vagy ne öntsék le 🙂

Tyler The Creator on feet

Tyler The Creator on feet

A KRG 07 összességében…

Természetesen az idei Kicks R Good is élvezhető esemény volt minden sneaker fannek 0-99-ig 😉 Nagyon király minden olyan esemény, ahol sok olyan embert hoznak össze, akiknek ugyanaz az érdeklődési köre.  Szóval ha esetleg elkeseredtél volna, hogy a szuperlimitált cipőd, amiben felszegett fejjel flexelhetsz az utcán állandóan szembejött, nyugodj meg, ez az érzés el fog múlni 😀

És ami jönni fog még…

Az elkövetkező hetekben még sok tartalmat fogunk megosztani veletek az eventről. Ahhoz, hogy ne maradjatok le semmiről, iratkozzatok fel youtube csatornánkra. Ha kint voltál reméljük jövőre is találkozunk, ha pedig nem, akkor reméljük most majd kedvet kapsz hozzá, hogy te is részt vegyél.

Jordan 1 resell

Jordan 1 resell

Valamit kimaradt volna…?

A beszámolót RLND és Gergő írta nektek. A király képekért pedig köszönet littletkforyou-nak. 😀 Ha bármivel kiegészítenétek (sztori, vélemény, történés), amit érdemes megörökíteni a hetedik KRG-ről, akkor ne habozzatok, írjatok!

RLND

Az vagy, amit viselsz és azt viselsz, ami vagy.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×