Kylian Mbappé bemutatja: Nike Mercurial 360 x Off-White

Történelmi nap lesz március 31-e. Amit Virgil Abloh és a Nike a sneakerek világában művel, az megkérdőjelezhetetlen, ráadásul Virgilt nem is olyan régen a Louis Vuitton férfi részlegének az igazgatójává tették, de úgy tűnik ennyi sem elég neki: szeretné bevenni a foci világát is. Itt a Nike Mercurial 360 x Off-White. Részletek a tovább után.

Mbappé x Nike x Off White

Mbappé nem az első Abloh féle Off-White csukában szaladgál a focipályán, igaz a korábbi cikkünkben bemutatott (ide kattintva találjátok) csuka nem éppen focira való (bár a Vapor Max-ot a focicipők ihlették). Ezzel szemben az új Mercurial 360 kollab már igen.

A részletekben rejlik a lényeg

A részletek egészen elképesztőek. Virgil stílusjegyei -melyek egyesek szerint mára a legismertebbek a high-end stílusban – természetesen itt is  visszaköszönnek és rákerültek a „Total Orange” felsőrészére. Bár a kék-sárga-fehér pontok a design részei, még is jelentés tartalommal bírnak, ugyanis referenciapontot nyújtanak a láb- és szem koordinációhoz, optimális helyet jelentenek a labda átvételéhez vagy elrúgásához.

Nike Mercurial 360 x Off-White

Nike Mercurial 360 x Off-White

High fashion a pályán

A történelmi pillanatra március 31-én kerül sor a PSG – Monaco meccsen, amikor is Kylian Mbappé fogja viselni a kollabot. Érdemes lehet azok számára is a képernyőre tapadni, akik nem szeretik a focit, mivel első ízben láthatunk a focipályán Off-White kollabot. Ezzel hivatalosan is beszabadul a high fashion a pályákra.
Ezzel egy időben pedig nagyon limitált darabszámban a Nike.com megvásárolható lesz a kollab.

Nike Mercurial 360 x Off-White

davo

A jó cipők jó helyre visznek.
×