Nike x Off White kollab a focipályán

A foci egyik legfiatalabb és legnagyobb tehetségének tartott Kylian Mbappe az Anderlecht elleni Bajnokok ligája meccset megelőzően egy egészen különleges sneakerben, egy Nike x Off White VaporMax modellben járta körbe a belga pályát. Részletek a tovább után.

Kylian x Off White

Mindenkin sneaker, de Kylian Mbappe kitűnik a sorból

A sneaker kultúra már nem szubkultúra

Bizony a jobbnál jobb sneakerek már nem csak a szubkultúránkban elterjedtek, hanem a focipályákon is egyre inkább fellelhetőek. Az Anderlecht – Paris Saint Germain Bajnokok Ligája csoportmeccs előtti pályabejáráson Kylian Mbappe egy Off White x Nike Air VaporMax -ben tette tiszteletét. Aki esetleg nem ismerné, Kylian Mbappe 18 éves kora ellenére jelenleg a világ második legdrágább játékosa. A legdrágább játékos csapattársa Neymar, a maga 222 millió eurós átigazolási összegével, Mbappé ‘csupán’ 160 millió euróba kerül.

Off-White x Nike Vapor Max

Off White x Nike VaporMax

Játékosok és a sneakerek

Az Off White x Nike kollekciója Virgil Abloh sziluettjeit tartalmazza, köztük megtalálható az Air Presto, a Blazer Mid, a Cortez, az Air Max 90 és az Air VaporMax különleges kiadása is. Mbappe Nike kapcsolataira támaszkodva szerezte be ezt a nagyon limitált darabot, hogy megmutassa a világnak nem csak a pályán akar kitűnni, és ezzel adjon keretet a fekete-fehér PSG szerelésének.

Off-White x Nike VaporMax

Off-White x Nike VaporMax

A sportszergyártók mindig is szerettek a felkapott játékosoknak egyedi focicsukákat kreálni, de a játékosok mostanában sokkal inkább a sneakerekkel kezdenek versenyezni, hogy ki tud különlegesebbet megkaparintani. Gondoljunk csak Neymar Complexes nagy bevásárlására:

… vagy Mesut Özil Hypebeastes bejelentkezésére, ahol betekintést enged gyűjteményébe.

Mennyi most egy ilyen VaporMax?

Nyilván az ilyen sztároknak sokkal egyszerűbb hozzájutni egy különlegesebb kollabhoz, és a gyártók is előszeretettel adományozzák számukra, a ‘halandó’ ember pedig izzadhat mire hozzájut. Az Off White x Nike VaporMax resell ára mostanában 800-1200 font között mozog.  Tehát aki meg szeretné szerezni ezt a különleges darabot annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

davo

A jó cipők jó helyre visznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×