Új Comme des Garçons színállások a láthatáron

Bizonyára sokatok emlékszik a Comme des Garçons és Converse kollaborációjára, ami 2017-ben jelent meg. Minden előrejelzés arra utal, hogy megint piacra dobnak egy újabb pack-et, kisebb-nagyobb ráncfelvarrásokkal. Ha nem akarsz lemaradni, görgess és minden naprakész infót megtalálsz a kollabról a tovább után. Ne maradj le 😉

Mi is a Comme des Garçons?

Az immár több mint négy évtizede létező márka igencsak deviáns a divat világában. A Rei Kawakubo japán tervező által kreált márka a kezdetektől fogva a viták és az érdeklődés kereszttüzében állt.

Kawakubo a pályafutását a reklámszakmában kezdte, majd a divattervezést önerőből, autodidakta módon sajátította el. Két évvel a márka megalapítása után nyitotta meg első üzletét, mely csak női ruhákkal foglalkozott. Az 1970-es évek végén és az 1980-as évek elején a profil kiterjedt a férfidivatra is; 1978-ban a márka kiegészült a Comme des Garçons Homme-mal.

Kollabjai

A cég mára már több márkával is kollaborációba lépett, mint például a Nike, Supreme, Vans, North Face és még sorolhatnám.

Az előző Converse kollabról

Az előző Converse-zel való együttműködése során olyan lépőket sikerült kidobni, melyek nagy sikernek örvendtek. A lépők koncepciójában lényegi változás nem történt. Megkaptuk mind a high top, mind a low top verziót is, hogy mindenki meg legyen elégedve 🙂

A talpazat

Egy fekete és egy fehér színállást kaptunk, melyeken a szembetűnő dizájnbeli változásai, hogy eltűnt a középtalpról a „körbefutó csík”, illetve a talpazat felső részén is. A talp egy sárgásabb, törtebb fehér színt kapott az alap lépőhöz képest.

Külsőségek

A fekete és fehér változaton is kapunk egy függőlegesen, a sarok részen található csíkot (a white cw esetében fekete, a black cw esetében pedig fehér). Végül, de nem utolsó sorban a surranók belső felében megbújik egy „félig a talpba ivódott szívecske”. Ez a szív a CDG Play hivatalos logója. A lépők lényegében a „kevesebb néha több” elve alapján lettek megalkotva.

Comme des Garçons x Converse

-Comme des Garçons x Converse-

Jövőbe tekintés

Mindösszesen egy kép áll rendelkezésünkre az érkező lépőkről, de arról már majdhogynem minden megállapítható.
Az biztos, hogy a fekete szín helyett egy khaki alapra lesz helyezve a dizájn. Lényegében ismét megkaptuk a magas és alacsony szárú változatot egyaránt, csak még több és kisebb szívecskével, melyek sürögnek-forognak a lépőkön 🙂 Az információk hiányosságának függvényében nem tudok se release date-tel, se árral szolgálni, de gyanítom, hogy az előző ár felé fog tendálni a retail (145$).

Comme des Garçons x Converse 2018

hegedsboti

Az átlaggal ellentétben, minden reggel boldogan megyek iskolába, hisz belebújhatok kedvenc lépőim egyikébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×