Kicks R Good 07 @ Tesla 18.04.07

2018. április 7-én ismét KRG! A hetedik, magát a legnagyobb környékbeli sneaker és streetwear eseményé kinövő Kicks R Good 07 sneakerekkel roskadásig megpakolt asztalokkal és programokkal vár a budapesti Teslában, részletek a tovább után!

Kicks R Good 07

Raffle

Lesz raffle is, szóval nem lesz hiány az izgalmakban! Minden Standard Ticket belépő mellé jár egy ajándék raffle ticket, a VIP belépővel pedig öt raffle ticket üti a markod. Ha a ticketed húzzák ki, akkor az alábbi cipők egyikét húzhatod be retail áron:

A Bp Shop részéről egy pár Sean Wotherspoon x Air Max 97/1, egy pár Bred Toe és egy pár Game Royal Air Jordan 1 cipő az, amit a szerencsés kisorsoltek retail áron zsákolhatnak be. Az Icons by Bizanc egy Yeezy 350 V2 Beluga 2.0-t és egy Blue Tint-et, valamint Pharrell x adidas NMD HU sneakert dob be a raffle-be, több színben is!

Kicks R Good 07

Asztalok… asztalok mindenütt!

Természetesen a Kicks R Good főszereplői a most is a sneakerekkel megrakott privát asztalok lesznek, ahol hazai és külföldi privát eladók hozzák el eladásra kínált sneakereiket. Minél előbb érkezel, annál nagyobb választékból csemegézhetsz, a legkorábban ezt a VIP Ticket megvásárlásával tudod megtenni, amivel már 11 órától beléphetsz 😉 Ha eladóként érkeznél és asztalt bérelnél, akkor vedd fel a kapcsolatot a KRG csapatával!

adidas Originals presents: Deerupt

Az adidas standján minden a most tavasszal megjelenő adidas Deerupt körül fog forogni: te is megnézheted, hogy mivel durrant a háromcsíkos márka idén tavasszal! A március 15-i párizsi bemutatóról itt nézheted meg helyszíni tudósításunkat!

Az biztos, hogy az adidas “megidéz” pár elemet a bemutató látványvilágából, hiszen megtekinthető lesz a Industreal csapatának Deerupt “rácsos” installációja, felépítik a SNEAKERHEAD SOCIAL GRID-et, azaz a hazai sneaker rajongók digitális hálózatát, és izgalmas Deerupt VR minták is életre kelnek majd.

Maklari

Bemutatkozik a Maklari első kollekciója és már vásárolni is lehet belőlük a rendezvényen. A bemutatkozó kollekció mellett több érdekesség is látható lesz a standon!

Kiállítók és szponzorok

Kiállítókból és szponzorokból sem lesz hiány: a Stance, Sneaker Tracker, Bomba, BP Shop, Maklari, Bacardi, az adidas cipőtisztító család, és természetesen mi, a sneakerbox.hu csapat is kint leszünk különféle finomságokkal 😉

Sneaker fotózás workshop

Ha van géped és megvannak a fotózás alapjai és szívesen elmélyülnél az analóg és digitális sneaker fotózás rejtelmeiben, akkor jelentkezz Vass András, aka Was Drew sneaker & streetwear fotózás workshopjára privát Facebook üzenetben! A tanulás-gyakorlás kis csoportokban történik, egyórás turnusokban.

Nincsen KRG custom cipők nélkül!

Itthon is megnőtt az érdeklődés az egyedi sneakerek iránt, a Dent Kicks Customs csapata – miközben ismét elkészíti a rendezvény exkluzív, dedikált sneaker cw-jét, szívesen válaszol minden felmerülő kérdésre a cipő customizálás terén.

Kicks R Good 07

Belépés csak tiszta sneakerben!

Jó, ezt egy Kicks R Good esetében nem is feltételezzük, hogy a beateredben jönnél vagy koszos lenne az a sneaker, amit hosszas mérlegelés után választottál, de ha esetleg útközben valamilyen rálépős/belerúgós baleset ért volna, akkor a helyszínen segít rajtad, az adidas sneaker cleaning team, akik dedikált tisztitószereikkel varázsolják újra tisztára a cipődet!

Fotókiállítás

A rendezvény ideje alatt megnézheted a Was DrewToucan’s Soleshots és Kool Kasko street fotóiból készült válogatást.

KRG Merch Shop

A rendezvényre most is egy dedikált kollekcióval készülnek a srácok, most a forró nyárias színek és minták lesznek uralkodóak a különféle ruhákon és kiegészítőkön, amelyek limitáltabbak lesznek, mint eddig bármikor. Hamarosan egy lookbook és nyilvánosságra kerül.

Sneaker Charity

Nekünk, sneakerheadeknek általában sok cipőnk van – igazából sokkal több, mint amit hordani tudunk vagy akarunk. Viszont nagyon nem így áll mindenki cipőügyileg. Ezért idén a KRG-n egy jótékonysági cipőgyűjtés is szerveződik. Ha van régi, már sokat mellőzött, de jó állapotú cipőd (és ez nagyon fontos szempont), amit szívesen felajánlanál az arra rászorulók számára, hozd el magaddal, add le a helyszínen! A jócselekedet miatti kellemes érzés mellett a szervezők egy kis meglepetéssel is jutalmazzák a nagylelkűséged!

After Party

Természetesen napközben sem leszünk csöndben, egymást követik majd a dj szettek pörgős vagy épp laza beatekkel, de a hivatalos After Party-n az Anker’tben már végképp a zenéé lesz a főszerep: a BP SHOP x BLACK TRAP x KRG bulin a Hypebeast crew prezentálásában Dj Nara, glxy és Siaga jóvoltából a legmenőbb NEW SCHOOL HipHop zenéket tolják majd, az éjszaka vége felé a BLACK TRAP gang rezidensei fogják a legkomolyabb TRAP himnuszokat pörgetni. Most már csak azt kell kitalálni, hogy nem lépünk majd egymás sneakerére és hogy nem öntjük le piával a hype outfiteket 😀

Kicks R Good 07

Kicks R Good 07 – a fontos infók

Időpont

2018. április 7. 11:00-18:00

Helyszín

Tesla Budapest (1075 Budapest, Kazinczy utca 21/C.)

Jegyek

Standard Ticket (1500 Ft, belépés 12:00-től, egy raffle ticket és KRG Merch kupon 1000 Ft értékben)
VIP Ticket (5000 Ft, belépés 11:00-től, öt raffle ticket és KRG Merch kupon 2500 Ft értékben).
Érdemes online elővételben megvenni a jegyet, mert a helyszín befogadóképessége korlátozott, nehogy ott derüljön ki, hogy nem férsz be 😮

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×