Végre tényleg itt a tavasz és a sneakerheadek nagy örömére eljön az az idő, mikor az összes cipőt hordhatjuk anélkül, hogy színesre fagynának a lábujjaink. Már az előzőkben is született egy cikkem, amiben a Top3 tuti téli lépőt veséztem ki, most pedig három tavaszi surranót hoztam azok számára akik még nem választották ki, hogy milyen tavaszi sneaker az, amiben szelni szeretnék az utcákat. Ha érdekel miket gyűjtöttem össze, akkor klikk a továbbra!

1. Nike Air Max 98

Listám első helyére az Air Max 98 került, amelyet idén, a modell 20. évfordulójára adtak ki újra. Így hát egy elég friss cipőről van szó, amely része a manapság hatalmas retro Air Max hypenek. A cipőből még 2016-ban készült négy Supreme collab cw is, ezeknek az ára nyilván sokkal magasabb, mint az alap színállásoké. A cipő talpát javarészt Air buborék teszi ki, csakúgy mint a 97-esét. A lépőt könnyen fel veheted egy retro outfittel vagy jól ötvözve a modern ruhadarabokkal. Az Air Max modell szerelmeseinek kitűnő választás lehet a tavaszra – és azoknak is, akik még csak most szeretnének megismerkedni az Air technológiával hiszen igazán “friss” ez a cucc (eltekintve attól hogy két évtizedes 😉

nike_air_max_98
Air Max 98 Tour Yellow

 

2. Asics GEL Lyte III

A második helyezést a japán Asics modellje érdemelte ki. A Gel Lyte lll-as manapság hatalmas népszerűségnek örvend és rengeteg cw született belőle, így szinte lehetetlen, hogy ne találd meg a saját kedvencedet. A lépő hatalmas előnye hogy bőrből készül, így kisebb esőzésnek is ellen tud állni – nem kell azon aggódnod, hogy azonnal átázik. Sokkal nagyobb gondot fog jelenteni, melyik gyönyörű színt válaszd. Ezekhez a cipőkhöz nagyon könnyű felöltözni, hiszen színesek és igazán kreatívak.

asics_gel_lyte_lll
Asics GEL Lyte lll “OREO”

3. Adidas EQT Running Support 93

Végül, de nem utolsósorban egy EQT-t választottam a listára. Hiszen az adidas ezen modelljével sosem lehet melléfogni. A cipő eredetileg 1993-ban jelent meg, azóta viszont rengeteg újabb megjelenése volt. Valamint nagyon sok Consortium színállás is készült belőle. És van egy jó hírem a Boost szerelmeseinek, hiszen a cipőből Boost változat is született. Ez a cipő is javarész bőrből készül, így hát az eső itt sem akadály.

adidas_eqt_running_support_93
Adidas EQT Running Support 93 Olive Cargo

Remélem tudtam segíteni nektek a választásban és a három cipő közül megtetszett nektek valamelyik. Viszont ha nem sikerült eltalálnom az ízlésedet nézz szét a sneakerbox.hu shop-ban, ahol még rengeteg menő sneakert találhatsz!

Képforrások: kickonfire.com, hypebeast.comkickssavage.com