Három téli sneaker a hideg időre

Ahogy egyre jobban közeledik a tél és a rosszabbnál rosszabb idő, biztos sokatok fejében megfordult a kérdés, hogy milyen sneakerre ruházzon be. A következő cikkben három cipőt mutatok be, ami szóba jöhet a télre. Ha érdekel mi nálam a 3 befutó téli sneaker, akkor katt a továbbra!

1. Jordan Future Boot

Cikkem első alanya a Jordan Future Boot, amely 2016 szeptemberében jelent meg. A lépő talpa nagyon hasonlít az AJ Future-éra ezért is viseli ezt a nevet. A cipő robosztus alakja kissé a katonai bakancsokra emlékeztet, de mégis kellően sportos és dizájnos. A cipő több színben és anyaghasználatban kapható, amelyekből talán a legszebb a khaki színű velúr bőr. A cipő tökéletesen megfelel a mindennapi viseletre, ha az idő elromlik, hiszen bírja az esőzést és a havazást is. A magas szárának köszönhetően a nagy hó sem jelent számára akadályt.

Jordan Future Boot

Jordan Future Boot „Khaki”

2. Adidas Jake Blauvelt Boot

Az előző darabhoz képest egy sokkal visszafogottabb modellről lesz szó, melyet Jake Blauvelt amerikai származású snowboardosról neveztek el. A cipő 2012-ben jelent meg, kizárólag bőr kivitelben. A cipő dizájnjában semmi kirívó sincs, ezért bátran tudom ajánlani elegánsabb outfitekhez és sportosabbakhoz is egyaránt. Egyébként a cipő talpa engem nagyon emlékeztet a retro adidas lépőkéhez, persze téliesített futófelülettel. Ez a bakancs színtén a hóban és esőbben érzi igazán jól magát, valamint a hideg sem fog ki rajta a belső bélésnek köszönhetően.

Egy igazi téli sneaker: adidas Jake Blauvelt Boot

Adidas Jake Blauvelt Boot

3. Nike Air Presto Utility Mid

A három téli sneaker közül ez a személyes kedvencem a listán, talán ennek az a legfőbb oka, hogy már lassan fél éve járom benne az utcákat, így személyes véleményt is tudok mondani a cipővel kapcsolatban. Ez a modell 2016 nyár végén jelent meg. Alapvetően egy Tavaszi/Őszi darab, de ennek ellenére még nem volt olyan idő amiben nem állta volna meg a helyét. Legyen szó nyári esőzésről vagy egy kis hóról (a nagyról még nem tudok nyilatkozni, hiszen idén még nem volt). A cipő felsőrésze gumis anyagból készült, amely könnyedén lepergeti az esőt, és nem mellesleg jól takarítható, ami ebben a saras, latyakos időben nem elhanyagolható.  A lépő a prestokra jellemző dizájnnal és kényelemmel lett felruházva.

Nike Air Presto Utility Mid

Nike Air Presto Utility Mid

Mind a három cipőt nyugodt szívvel ajánlom azok, számára akik a rossz időben is szeretnének menő sneakereket viselni anélkül, hogy lilára fagynának a lábujjai. Valamint nem régiben jelent meg egy videónk, amiben Gergő a 2017-es Nike Lunar Force 1 Duckboot-ot mutatja be nektek, ami szintén jó választás lehet.

Képforrások: wishatl.comthesolesupplier.co.uksneakernews.com

Ocsenás Adrián

Nálam minden a rappel kezdődött, majd jött a kosarazás és a sneakerek... Mára az időm nagy részét ezek töltik ki.
×