Megérkezett az oldschool – Equipment 93 sorozattal fémjelzett – a kosaras időket kellő technikai fejlettséggel kombináló adidas EQT Bask ADV, mely most az utcák meghódítására készül. Azonnal két színállásban kapható a shopban, de előbb csekkold az összefoglaló cikkünket a tovább után!

adidas eqt bask adv

EQT vonal, kosaras sziluett

Az adidas az elmúlt évben nagyon rápörgött az EQT sorozatra, rengeteg különböző modellt adtak ki (Support ADV, 93/17, ADV Winter …) és idén berobbantak kosárlabda kedvelők szívébe is a Bask ADV cipőkkel. Szerintem az EQT vonalat senkinek sem kell bemutatni, többször is írtunk már róla a blogon, valamint a shopban is megtalálható többféle modell. Rövid története, hogy visszanyúltak a 90-es évekbe, hogy az akkori lépőket felújítva, valami egészen mást és korszerűt hozzanak be a piacra.

adidas eqt bask adv
mint ahogy a képen is látható, nagyon jól mutat egy hétköznapi kék farmerrel

A Bask ADV követi a már megszokott EQT sziluettet, egy kis kosárcipő tulajdonságokkal felturbózva. A sneaker sarok és lábfej körüli öntött TPU anyagból készült paneljei extra tartást adnak, miközben a három csíkkal dekorált középtalp tuti magára vonja a figyelmet. Jó hír, hogy a cipő nem csak a kosarasoknak lett szánva, hiszen egy nagyon komoly külsővel rendelkezik, és ha ebben sétálsz az utcán, garantáltan meg fogják pillantani, hogy mi van a lábadon… már csak a méreteiből adódóan is.

Ha kiveszed a dobozból, akkor rögtön láthatod, hogy optikailag milyen masszív és hatalmas cipő, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne TTS, tehát a normál, lábméretednek megfelelőt válassz belőle 😉

+1 jó hír: a cipő dupla fűzővel érkezik, mi javasoljuk, hogy rögtön a színes fűzővel kezd el hordani a cipőt, ezzel is egy ráadás varázst adva az outfitednek!

adidas eqt bask adv

adidas EQT Bask ADV fekete/fehér

adidas eqt bask adv

Cikkszám: CQ2994
Színállás neve: Carbon/Carbon/Collegiate Royal
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 37 990 Ft

adidas EQT Bask ADV szürke/fehér

adidas eqt bask adv

Cikkszám: CQ2995
Színállás neve: Grey One/Grey One/Sub Green
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 37 990 Ft