Tyler, The Creator Magyarországon!

Február 13-án landolt itthon a Tyler, The Creator x Converse Golf le Fleur kollab, melynek launch partyján mi is ott voltunk. Katt a továbbra, és csekkold, hogy milyen az első Magyarországon is elérhető Tyler x Cons kollab!

Tyler x Cons

Nagyon régóta vártam már Tyler, The Creator és a Converse közös kollabját, a Golf le Fleurt, és azt is, hogy végre itthon is megjelenjen egy ilyen exklúzív pack. Ezek miatt külön öröm volt, hogy elmehettem a BP Shop Wesselényibe a cipő launch partyjára, melyet a BP-sek a Converse magyarországi képviseletével közösen szerveztek.

converse tyler the creator golf le fleur

Converse x Tyler, The Creator ‘Golf le Fleur’ Launch Party @BP Shop

A kollabról

Ugyan ez az első alkalom, hogy hozzánk is elérkezik ez a kollab, a rapper és a Cons nem először dolgozott együtt. Ugyan csak 2017-ben csatlakozott, de ez már a negyedik közös munka volt. Mindegyik alkalommal a One-Star sziluett volt a célkeresztben, és Golf le Fleur volt a pack neve. A munkák során egyre jobban átalakult az eredeti One-Star, mostmár a csillag helyét szinte teljesen átvette a virág forma, persze még így is mindenkinek eszébe jut az eredeti, ikonikus sziluett. A rapper nagyon szereti a színeket, ez mind a Converse-nél és előtte a Vansnél is szembetűnő volt. A mostani release során sem maradtunk színek nélkül, ugyanis egy zöld (‘Jade Lime’), egy kék (‘Bachelor Blue’) és egy rózsaszín (‘Geranium Pink’) színállás is érkezett. A Converse-nél nem szabnak határt a rapper képzeletének (ellentétben ahogy ezt tették a Vans-nél), ezért is  hoznak minket nagyon közel Tyler jelleméhez a Golf le Fleur kollekciók.

converse tyler the creator golf le fleur

Golf le Fleur – Jade Lime – Geranium Pink – Bachelor Blue

converse tyler the creator golf le fleur

Méretpróba @BP Shop

Tyler, The Creator először Magyarországon!

Ugyan a rapper már járt nálunk a 2015-ös szigeten, egészen mostanáig, 2018-ig kellett várni arra, hogy egy kollab sneakere is eljöjjön hozzánk. A Golf le Fleur kollekció teljes mértékben reprezentálja Tyler, The Creator-t. A felsőrész nagyon prémium, hasított bőr, a klasszikus One-Star modellen megszokott csillagot egy virág öleli körbe, és a talpon is virágmintákkal találkozik az ember. Az biztos, hogy nagyon extravagáns, de a 3 szín talán lehetőve teszi mindenkinek, hogy megtalálja a magához illőt.

converse tyler the creator golf le fleur

Grail fal @BP Shop

Golf le Fleur Launch Party

A cipőhöz tartozó launch partyt a BP Shop Wesselényi utcai üzletében rendezték meg. A boltba belépve egyből meghallottam Tylert, ahogyan dübörög a hangszórókból, ezen túl lufikkal, kis virágokkal és egy virágos-füves installációval készültek a szervezők. Jó vibe volt a megnyitón, többek között Cinthya Dictator és Opitz Barbi is megjelent az eseményen.

converse tyler the creator golf le fleur

Virágos installáció – Golf le Fleur

converse tyler the creator golf le fleur

Opitz Barbi a release partyn @BP Shop

converse tyler the creator golf le fleur

DJ Nara és Cinthya Dictator @BP Shop

Zsákolj be te is egyet!

Az event végén én is bezsákoltam egyet a Tyler, The Creator x Converse Golf le Fleur kollabjából, én a Geranium Pinkkel szemeztem már régóta, és sikerült is megszerezni a méretemben.

converse tyler the creator golf le fleur

Mindenhol virág, még a talpon is!

Aki rá akar menni a cipőre, az siessen, bár sok méretsor van a BP Shopban, hamar elkapkodhatják. 29990 Ft-ért már tiétek is a sneaker, csak arra figyeljetek, hogy a megszokott méreteteknél egy fél számmal kisebbet kérjetek!

converse tyler the creator golf le fleur

Volt aki már felkészülten jött a releasere @BP Shop

littletkforyou

“Miért kell neked még egy pár cipő? Nem csak két lábad van?” hangzott el sokszor a kérdés, de a polcon még mindig van hely.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, wonderful weblog structure! How long have you been running a blog for? you made running a blog look easy. The overall look of your web site is excellent, as well as the content! You can see similar here sklep internetowy
×