Szeretnél egy friss adidas EQT cipőben nekivágni a tavasznak? Akkor jelentkezz játékunkba, ahol nemcsak te, de egy általad meghívott barátod/ barátnőd/ családtagod is megnyerheti azt az adidas EQT sneakert a sneakerbox.hu shop választékából, ami a legjobban tetszik. Részletek és jelentkezés a tovább után!

adidas EQT játék: te is és egy barátod is megnyerhetitek a kedvenceteket a sneakerbox.hu shop választékából!

Az adidas EQT sneakerek az elmúlt szezonok “nagy visszatérői” közé sorolhatók: az adidas a kilencvenes években népszerű EQT Support sorozatát frissítette fel számos változatban. Mindegyik sziluett közös jellemzője a letisztult, dinamikus vonalvezetés és a kényelem. A sneakerbox.hu shopban most is számos színállásban érhető el a cipő.

Most ezekből nyerheted meg kedvencedet Te és egy barátod!

Az alábbi négy egyszerű lépést követve jelentkezhetsz EQT játékunkba:

1. Nézd meg, hogy melyik adidas EQT cipő tetszik a legjobban a shop választékából – és persze, hogy van-e a méretedben!

2. Iratkozz fel YouTube csatornánkat és Instagram profilunkat! Ha már korábban megtetted, akkor pacsi 🙂

3) Az Instánkon a játék posztja alá kommenteld be a kiválasztott EQT cipő cikkszámát (pl. BZ0641 (8) – a zárójeles rész már a UK méretet is tartalmazza), illetve a barátod/barátnőd/családtagod Insta nevét, akit szeretnél meghívni, hogy szintén nyerjen egy EQT sneakert!

4) Meghívott barátod/barátnőd/családtagod szintén iratkozzon fel YouTube-on és kövessen be minket Instán. Ugyanúgy nézzen körül a shopban, hogy melyik cipő jön be neki a legjobban és hogy van-e a méretében. Majd az Insta poszt alatti kommentedre válaszként (Reply) írja be ő is a méretet tartalmazó cikkszámot. Ennyike.

Itt találod a cipő cikkszámát és így jelentkezhetsz a játékba az Insta profilunkon!
Itt találod a cipő cikkszámát és így jelentkezhetsz a játékba az Insta profilunkon!

Jelentkezési határidő és sorsolás

A jelentkezési határidő 2018. február 10., 23:59.

A jelentkezők közül 2018. február 11-én sorsoljuk ki a nyertes kommentet. A komment írója és meghívottja megnyerik az általuk a shopból kiválasztott EQT cipőt. A nyertessel Insta Direct Message-ben vesszük fel a kapcsolatot 2018. február 13-ig.

További szabályok és feltételek

Egyvalaki csak egyszer vehet részt a játékban meghívóként (arra nyilván nincs kihatásod, ha több embernek is eszébe jut, hogy téged hívjon meg, szóval azt nem számoljuk 🙂 Ha valaki meghívott téged, attól te még meghívóként is jelentkezhetsz a játékba.

A kisorsolt nyertesnek három napon belül válaszolnia kell a kiértesítésünkre, igazolnia, hogy feliratkozott a YouTube csatornánkra és követ minket Instán, illetve megadnia a szállítási címet, ahová a cipőket küldhetjük. Ha ezek bármelyike nincs meg, akkor a tartaléknyertest értesítjük.

A nyeremény két pár adidas EQT cipő, a nyertes által a jelentkezésnél megadott méretben a sneakerbox.hu shop aktuális választékából. Amennyiben a kiválasztott méret esetleg nem állna rendelkezésre, akkor bármilyen másik EQT cipő válaszható a sneakerbox.hu shop aktuális kínálatából.

A játék szervezésében és lebonyolításában az Instagram nem vesz részt.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: shop@sneakerbox.hu

Írta: gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
gergő összes cikke

2 comments

Szólj hozzá a cikkhez!

*
*

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A sneakerbox.hu sütiket (cookie) használ. Az oldal böngészésével beleegyezel alkalmazásukba, részletek itt. Értem