Adidas Swift Run – Nem kell ide boost!

Az Adidasnál az utóbbi években kétség kívül minden a boost körül forgott. Ez persze nem panasz, ami jó az jó. Épp ezért tartom külön értékelendőnek, amikor kilépnek picit a tutiból és találkozhatunk valami újdonsággal. Ilyen az Adidas Swift Run is, melyről több infót találhattok a tovább után, csekkoljátok!

Adidas Swift Run

Adidas Swift Run- Forrás:Adidas

Adidas Swift Run- Forrás: Adidas

Adidas Swift Run- Nem kell ide boost

Szürke

adidas Swift Run
Cikkszám:CQ2115
Színállás:Grey Three/Core Black/Medium Grey Heather
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 29 990 Ft
Méret: 40-46

A Swift Run-ról már első pillantásra elmondhatjuk, hogy egy viszonylag minimalista sneaker. Ez valakinek pozitív, valakinek negatív. Bár a nevében szerepel a Run szócska, ez igen megtévesztő lehet, hiszen ez alapvetően nem egy futó- sokkal inkább egy lifestyle cipő. Persze ennek ellenére használható futásra, megadja az ahhoz szükséges kellő tartást. Bár a boost ez esetben kimaradt, egy elég kényelmes cipőről beszélhetünk. A felsőbb rész talán egyeseknél ultra boost flashbackeket igézhet. A kényelem egyik oka lehet például a „zokni” szerű felsőrész vagy a tágasabb orr (épp ezért a cipő true to size, azaz mérethű).  A talp kialakítása okán bírni fogja a strapát, ráadásul kellő stabilitást is ad a viselőjének, ez a benne lévő EVA technológiának köszönhető.  A továbbiakban a sneakerbox.hu kínálatában szereplő színállásokat vesszük górcső alá!

Pasiknak

Adidas Swift Run CQ2114 Forrás: Sneaker News

Adidas Swift Run CQ2114 Forrás: Sneaker News

Adidas Swift Run- Nem kell ide boost

Fekete

adidas Swift Run
Cikkszám:CQ2114
Színállás:Carbon/Core Black/Medium Grey Heather
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 29 990 Ft
Méret: 40-46

A srácok két színben szerezhetik be az emlegetett lépőt. A már korábban láthatott szürkében és az itt látható fekete színben. Mindkettő teljes méretsorban ( azaz 40-46) elérhető. Az ár a viszonylag szolidabb kategóriába tartozik (köszönhető ez például a boost hiányának) 29.990 forintot kell érte kicsengetni. Azt gondolom ár-érték arányban megéri, hiszen egy kényelmes, sok mindennel kombinálható cipőt kaptok a pénzetekért.

Csajoknak

Adidas Swift Run CQ2017 Forrás: Retroshoesuse

Adidas Swift Run CQ2017 Forrás: Retroshoesuse

Adidas Swift Run- Nem kell ide boost

Bordó

adidas Swift Run
Cikkszám:CQ2017
Színállás:Maroon/Maroon/Ftwr White
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 29 990 Ft
Méret: 36-40

Természetesen mi, csajok sem maradunk ki a jóból, hiszen a lépő elérhető női méretezésben is a shopban. Ráadásul szerény véleményem szerint az egyik legütősebb színben. Egy bordó-fehér színkombóval igazán nehezen lehet mellé lőni, nem igaz? A teljes méretsor ez esetben is aktuális ( ez esetben 36-40) valamint az ár is változatlan maradt. Ha megtetszett ne habozzatok, húzzátok be őket, a megadott linkeken könnyen felkereshetitek a shopot.

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Lestyán Máté szerint:

    Én több hónapja rendelkezem ezzel a cipővel.Tényleg kényelmes és tartja a lábat nem ez az a cipő amiben télen se fázik a lábad de jön a tavasz kiváló választás lehet.Egy problémája van az ,hogy a cipőfűző tartó kis szövet félkörök nem nagyon szeretik az erős mechanikát ,de nem is igénylik(Magyarul fölösleges erősen bekötni a cipőt hisz fogja a lábadat és amúgy is azzal a gyenge tartóanyagot felül pusztítod).
    Én csak ajánlani tudom ezt a cipőt számomra 8/10.

×