Ha újdonságokról beszélünk valószínű nem a Reebok jut először eszünkbe, így különösképp meglepő volt Swizz Beatz Instagram post-ja, amin egy ismerős jegyeket hordozó új modell tűnt fel. A tovább után lássuk mit tudunk eddig a Disruptive Kind x Reebok lépőről!

disruptivekind_reebok_1
Disruptive Kind x Reebok

Klasszikusok nyomdokain

Remélem a felvezető után senki sem annak reményében kattintott a továbbra, hogy beszerzési helyekről, a cipő áráról, megjelenő színösszeállításokról, esetleg várható resell árakról írunk nektek. Az egyetlen infó ugyanis a kép, amit Swizz Beatz megmutatott nekünk. Az újdonság erősen hajaz a a DMX Run 10 modellre, de a drasztikusabban és magasabb profillal kettéosztott talp engem kicsit az Instapump Fury-ra emlékeztet. Persze lehet csak elfogult vagyok a legszebb csúnya cipővel kapcsolatban.

disruptivekind_reebok_2
Visszetér a Reebok/DMX?

Újraéled a régen közkedvelt márka?

A felsőrész belebújós, képek alapján neoprén anyagból. A tartásról egyedi elrendezéssel bíró fűzőrendszer gondoskodik. Várhatóan a közeljövőben több részlet kiderül a modellel kapcsolatban, akkor mi is jelentkezünk. Vajon újraéled a régen közkedvelt márka?