Bevallom nem nagyon tudom ki az a Gucci Mane – azért pár számát most meghallgatom –, de a Reebok-kal közösen kreált cipőjének alapja nagy kedvencem volt kiskoromban. Ezen szép emlék felelevenítése során most a Reebok DMX Run 10 Guwop lépőről írok nektek a tovább után!

reebok_guccimane_dmx_run10_1
Gucci Mane x Reebok DMX Run 10 Guwop

Gucci Mane x Reebok

Ariana Grande után után Gucci Mane a Reebok újabb celeb “igazolása”. A rapper stílusjegyei szinte üvöltenek ránk a cipőről: tiszta fehér alap, csillogó ezüst elemekkel kiegészítve.  A rojtos bőr már csak hab a tortán. És ha már habról van szó, van alatta fagyi is – emlékeztetve minket Gucci híres/hírhedt arctetoválására.

Reebok DMX Run 10 Guwop: "Gucci"-s részletek
Reebok DMX Run 10 Guwop: “Gucci”-s részletek

Reebok DMX Run 10

Az első élményem a 90-es évek végéről van a Reebok DMX Run 10-zel kapcsolatban. Talán 1998-at írtunk. Futópadon próbálhattam ki az OG színösszeállítást, előttem pedig hatalmas kivetítőn ment merre “járok” éppen a virtuális térben. Ez akkoriban azért annyira nem volt magától értetődő technológia. És ehhez hasonlóan a cipőben alkalmazott tech-nek sem kell szégyenkeznie még napjainkban sem: több összeköttetésben álló cellában áramlott a levegő mozgásunktól függően, így csillapítva az erőhatásokat. Anno Allen Iverson cipőiben vált ismertté a technológia.

reebok_dmx
A DMX rendszer lelke

De vajon megjelenik-e?

Gucci Mane pár számát meghallgatva azt kell mondjam a cipője sokkal jobban tetszik a zenéjénél. Egyes források azonban azt állítják ez még nem végleges verzió, megjelenési időpont sincs. Ha lesz konkrétabb infó ismét jelentkezünk a kollabbal kapcsolatban!

Hír-, és képforrásunk a SoleCollector volt.