A legmenőbb sneakerbolt a világon?! – Solebox Brüsszel

Mindenhol vannak sneakerboltok, de nem mindenhol vannak ilyen sneakerboltok! A Solebox üzletláncnak már nem egy különleges store van a háta mögött, viszont a brüsszeli biztos olyan, amilyenre nem is gondolnál. Solebox Brüsszel storecheck a tovább után!

Solebox Brusszel

Kívülről még átlagos, de vajon mit rejt az ajtó? 😉

SOLEBOX BRÜSSZEL

Brüsszelt Európa fővárosaként is emlegetik, viszont sneakerstore témában is erősen viszik a pálmát. Ugyan több fullos Solebox is van az unióban, de olyan, ami egy BANK helyén van, még a világon sincs máshol. Igen, egy volt bankot alakítottak át, és egy patent boltot csináltak belőle. Már a bejáratnál egy „ATM” van, viszont valójában egy számítógép van a falak mögé rejtve, ahol a hivatalos weboldalt tudod böngészni.

Solebox Brusszel

MI VAN AZ AJTÓK MÖGÖTT?

Hype, hype és hype, minden mennyiségben. Bape cuccok, Yeezy Season ruhák, Y-3 szépségek, exkluzív kollabok és még sorolhatnám. Több polc tele gyönyörű cipőkkel, falba süllyesztett akasztókon Mastermind és egyéb top ruhák. És nem csak a bolt ennyire menő, hanem az ott dolgozó srácok is. Tetőtől talpig a legforróbb cuccokban, és bármikor a rendelkezésedre állnak, akármit szeretnél kérdezni tőlük.

Solebox Brusszel

A SZÉF

Amikor már azt hinnéd, vége a boltnak, a sarki kis kanyar után egy óriási széfajtó vár, amin ha átmész, ténylegesen egy igazi banki trezorban vagy. Itt állnak a különleges kollabok, Solebox exkluzív csukák, és olyan cipők, amik inkább vastagabb pénztárcára vannak szabva (Alexander Wang, Filling Pieces, Y-3 …).

Solebox Brusszel

Menő lenne, ha bankban tudná az ember tartani a cipőit 😀

Kialakítás

Amikor belépsz, tényleg olyan érzésed van mintha bankban lennél. Kamerák mindenhol, amelyet egy nagy síkképernyős tv is vetít, a kassza vastag üvegfal mögött, széf a hátsó részen. Én csak ajánlani tudom, hogy ha erre jársz, mindenképp csekkold a helyet, egy életre szóló élmény lesz. 🙂

Solebox Brüsszel

Két évvel ezelőtt Gergő berlini utazása során csekkolta az ottani Solebox shopot, viszont ha még több fotót szeretnél látni, katt a hivatalos weboldalukra.

Boulevard Adolphe Max 86
1000 Brussels
+3224255957

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.
×