Nike Air More Money Global Currency Pack – Pénzes cipők, szó szerint

Mindannyian, akik ezt a posztot olvassátok, valószínűleg elgondolkodtadok már, kell-e az a bizonyos kiszemelt cipő, pláne sok-sok pénzért. Aztán persze a válasz úgyis igen lett, bár ez személyes tapasztalat. És bizony a menő, mondhatnánk hype surranókat nem kevés összegekért vesztegetik, de olyan még nem igazán volt, hogy ezek a pénznemek sneakereken is megjelentek volna. Ám most itt a Nike Air More Money Global Currency Pack, csekkoljátok le a tovább után!

A sneakerről

A Nike Air Money jobban megnézve kettő, már korábban is létező cipő összekeverésből született meg. Egyrészt egy Air Money felsőrészről beszélhetünk, ami ugye a névben is szerepel, valamint egy Air More Uptempo talpról, ami szerintem sokat dob a külsőségeken. A sole csere egyébként több szemponból is érthető, egyrészt meglovagolják az egyre erősödő Uptempo lázat, másrészt tényleg sokkal ütősebben néz ki, mint az eredeti.

Nike Air More Money Dollar

Nike Air More Money Dollar

Egy kicsit részletesebben

Teljesen egyértelmű, hogy a sneakervilág alapját a pénz képezi. A sneakervilágban kedvelt valutákról más cikkünkben is olvashattok. Ezt ennél a cipőnél bizony szó szerint vették. Ahogy láthatjátok, a három legkedveltebb pénznemet használták fel alapul (nem, forint nincs), a dollárt, a fontot és az eurót. Bár képet még nem láttunk róla, de azt rebesgetik, várható egy japán, yen-t reprezentáló darab is érkezik ezekkel együtt.

Nike Air More Money Global Currency Pack

Nike Air More Money Global Currency Pack

A cipők és az egész pack legszebb része szerintem az igényes kidolgozás. Minden pénznem felé felpattintották a „gazdaországot”. Emellett színekben is igyekeztek reprezentálni azokat, ráadásul a felső felirat minden modellnél az ország nyelvén szerepel. Számomra külön tetszik az angol és francia változatnál lévő kis színváltós logó is.

Nike Air More Money Euro

Nike Air More Money Euro

A kollekció darabjai 2018 elején lesznek elérhetők. Ami biztos jelenleg, hogy a Dollar modell 2018. január 6-án érkezik a kiválasztott Nike viszonteladók polcaira, és 160 USD (kb. 42 ezer forint) körül fog alakulni az ára.

Forrásként a Sneakernews és a KicksOnFire cikke szolgált.

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×